BMW i4: Primele Imagini ULUITOARE cu Masina si Interiorul

BMW i4 apare astazi intr-o serie de prime imagini uluitoare care ne prezinta atat masina, cat si interiorul acesteia, cu schimbari foarte mari facute.

BMW i4 imagini

BMW i4 a avut zilele trecute parte de un teaser spectaculos inainte de o prima prezentare in cadrul salonului auto de la Geneva, si foarte multa lume a ramas surprinsa de felul in care BMW a gandit totul. Ei bine, acum vorbim despre o serie de imagini spion cu BMW i4 in timp ce este testat, ele aratandu-ne inclusiv interiorul masinii, si puteti vedea cat de mult seama cu ceea ce a fost integrat pentru Mercedes de catre rivalul celor din Bavaria.

BMW i4 urmeaza sa aiba o caroserie cu un design modern, similar celui oferit pentru Seria 3, sau Seria 8, dar asta nu e o surpriza foarte mare, foarte multa lume asteptandu-se la acest lucru. La interior schimbarea ar putea fi totusl mult mai mare decat in cazul altor modele de la BMW, iar asta pentru ca BMW i4 apare aici cu un sistem multimedia unificat cu ceasurile de bord, nu doua unitati separate, asa cum se intampla in momentul de fata la toate modelele.

BMW i4: Primele Imagini ULUITOARE cu Masina si Interiorul

BMW i4 imagini interior

BMW i4 este inca in faza de testare, iar felul in care sunt pozitionate ceasurile de bord si ecranul multimedia ar putea avea legatura doar cu felul in care e gandita masina de test, insa chiar si asa, maginile au generat multe discutii. Nu ar fi imposibil ca BMW i4 sa aiba un sistem multimedia unificat cu ceasurile de bord, ca la Mercedes, si nu numai, dar probabil ca versiunea finala design-ului pentru bord o vom vedea abia dupa ce masina va fi prezentat oficial.

BMW i4 imagini lateral

BMW i4 ar trebui sa fie cea mai puternica masina electrica de la BMW, urmand a fi lansata in versiuni cu baterii de 60 kWh si 80 kWh, cu tractiune pe spate, sau tractiune integrata, totul prin noul sistem eDrive 5.0. BMW i4 ar trebui sa ofere o autonomie de pana la 400 – 500 km, daca soferi e foarte eficient, dar daca nu e, atunci cei 530 de cai ai motoarelor vor putea propulsa masina de la 0 – 100 km/h in doar 4.2 secunde, in cazul modelului cel mai performant.

BMW i4 nu are deocamdata furnizate si detalii despre preturile la care va fi vanduta, dar cu siguranta nu vorbim despre o masina ieftina, si ar putea costa cat o Tesla Model S, sau poate chiar mai mult.