Samsung GALAXY S20 Ultra DISTRUGE iPhone 11 Pro Max in Performante

Samsung GALAXY S20 Ultra distruge iPhone 11 Pro Max in materie de performante, iata cat de mare este diferenta intre cele doua modele de telefoane acum.

Samsung GALAXY S20 Ultra reuseste sa distruga iPhone 11 Pro Max in performante intr-o comparatie care ne arata cam cat conteaza cantitatea mare de memorie RAM pe care telefonul o are in momentul de fata. Diferenta foarte mare dintre cantitatea de memorie RAM care exista intre Samsung GALAXY S20 Ultra si iPhone 11 Pro Max e vizibila doar cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, acolo unde si trebuia sa conteze mult.

Samsung GALAXY S20 Ultra are de 4 ori mai multa memorie RAM decat iPhone 11 Pro Max, si reuseste sa tina deschise in fundal aplicatiile chiar si dupa operatiuni complexe, ceea ce nu e tocmai chiar atat de nou. Apple s-a incapatanat sa se lacomeasca la profitul pe care-l produce vanzarea telfeoanelor sale, iar asa Samsung GALAXY S20 Ultra vine pe o pozitie de forta, cu performante mult mai bune decat ale iPhone 11 Pro Max acolo unde conteaza.

Samsung GALAXY S20 Ultra DISTRUGE iPhone 11 Pro Max in Performante

Samsung GALAXY S20 Ultra are exact ceea ce trebuie pentru ceea ce folosesc oamenii in viata de zi cu zi, suficient RAM pentru a tine deschise in fundal aplicatiile cand se mai face si altceva. Nu acelasi lucru poate fi spus despre iPhone 11 Pro Max, care scoate din RAM toate aplicatiile cand se fac poze sau clipuri video, insa in cazul Samsung GALAXY S20 Ultra situatia e complet diferita, si asta aduce o experienta mai buna pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S20 Ultra are mai mult RAM decat e nevoie intr-un telefon, asta e clar, dar excesul aduce exact ceea ce e nevoie acum, experienta pe care si-o doreau clientii. Samsung GALAXY S20 Ultra si iPhone 11 Pro Max sunt telefoane cu specificatii la parti opuse, unul avand un exces de RAM, altul insuficient de mult, iar asta spune multe despre felul in care gandesc Apple si Samsung telefoanele pe care le pun in vanzare.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu are un procesor la fel de rapid precum cel al iPhone 11 Pro Max, desi este lansat la 6 luni distanta, dar macar tine aplicatiile deschise in fundal atunci cand e nevoie de asta.