Coronavirus Romania: Informare Noua de la DSU pentru Cetateni

Coronavirus Romania informare dsu

Coronavirus forteaza autoritatile din Romania sa fie mult mai comunicative cu cetatenii, iar multumita acestui lucru aflan mult mai des ceea ce se intampla in momentul de fata la nivel de tara, informatiile oficiale fiind foarte importante.

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a publicat o noua informare cu aproximativ o ora si jumatate in urma, fiind actualizata situatia privind evolutia Coronavirus in Romania, o persoana fiind confirmata pana acum ca fiind infectata.

Deocamdata nu a fost confirmata vreo alta persoana ca fiind infectata de Coronavirus, desi s-au facut zeci de teste pana in momentul de fata, 99 de persoane fiind puse deja in carantina pentru supraveghere de catre autoritati, alte 7174 fiind in supravegheate la domiciliu.

Coronavirus a fortat supravegherea la domiciliu a unui numar foarte mare de persoane in momentul de fata, dar atat timp cat ele nu dezvolta simptome si nu devin bolnave situatia ne arata doar ca autoritatile vor sa impiedice imbolnavirea mai multor romani.

Informare – Ora 16:00 – 27 Februarie 2020‼️Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID – 19 pot…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Joi, 27 februarie 2020

Guvernul Romaniei a creat un grup de comunicare strategica pentru a incerca sa tina romanii informati cat se poate de bine din surse oficiale pentru a se evita panica, multe stiri false fiind distribuite pe Facebook, Google, WhatsApp, iar Guvernul vrea sa discute cu aceste companii pentru a le bloca.