DACIA Duster: Anuntul NEASTEPTAT de BUN pentru Modelul 2020

DACIA Duster este in centrul unui anunt neasteptat de bun pentru modelul 2020 lansat inclusiv pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii acum.

DACIA Duster distanta

DACIA Duster a avut la inceput de an lansat un nou model, producatorul de la Pitesi oferindu-le clientilor mai multe optiuni in ceea ce priveste o posibila achizitie, iar toti trebuie sa stie despre o veste foarte buna. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, DACIA Duster este disponibila inclusiv intr-o versiune speciala care are motor TCe ECO-G, adica acel motor dual care functioneaza atat cu benzina, cat si cu GPL, iar el vine si cu o alta surpriza foarte mare.

DACIA Duster, la fel ca si modelele Logan cu acelasi motor, beneficiaza tot de o autonomie de 1000 km daca ambele rezervoare sunt pline, ceea ce reprezinta un foarte mare avantaj pentru clienti. Chiar daca intre DACIA Duster si Logan exista diferente in greutate, rezervoarele au cel mai probabil deasemenea dimensiuni diferite pentru ca si SUV-ul sa beneficieze de o autonomie de rulare la fel de mare precum sedan-ul, si clientii se pot bucura de ea.

DACIA Duster: Anuntul NEASTEPTAT de BUN pentru Modelul 2020

DACIA Duster poate deci sa le ofere clientilor posibilitatea de a se deplasa pe distante de pana la 1000 km daca au atat rezervorul cu benzina, cat si cel cu GPL pline, astfel ca puteti face plimbari lungi fara probleme. Desigur ca aici vorbim despre cifre teoretic, nu despre ceva 100% sigur, insa exista suficienti posesori de DACIA Duster care “merg la consum”, deci nu e imposibil de atins si cifrele pe care le promoveaza producatorii pentru automobilele pe care le vand.

DACIA Duster in aceasta versiune a fost gandita pentru economie, costuri reduse de intretinere, iar cei care ajung sa mearga cu masinile pe distante de aproape 1000 km in mod sigur vor aprecia costurile reduse. Parcugerea unor distante atat de mari cu DACIA Duster folosind si GPL poate aduce economii mari in cazul utilizarii constante si indelungate, dar cat de mult economiseste un client, sau altul, depinde de perioada de utilizare, dar si de distantele parcurse.

DACIA Duster are aceasta versiune lansata inaintea celei plug-in hibrid, care ar trebui sa fie prezentata tot in 2020, iar in anii urmatori asteptam inclusiv lansarea unui model electric de la Dacia.