Huawei: Incepe Lansarea Seriei P40 cu Aceeasi Veche PROBLEMA

Huawei a inceput lansarea seriei P40 cu un prim model, care vine totusi cu aceleasi probleme precum toate modelele noi lansate in ultimul an pe piata.

Huawei serie p40

Huawei a inceput lansarea noii serii P40, insa din pacate telefoanele vin cu aceeasi veche probleme care exista si pentru modelele anterioare care au fost lansate dupa luna mai a anului 2019. Huawei a lansat P40 Lite ieri, telefonul fiind deja listat pe website-ul spaniol al companiei chinezesti, si vorbim despre aceeasi strategie pe care chinezii au urmat-o si in trecut in ceea ce priveste lansarile de telefoane noi, cele mai ieftine fiind lansate cu mult inainte.

Huawei pare sa fi lansat P40 Lite ca o versiune refacuta a Nova 6 SE, telefonul avand o camera quad core si un ecran perforat intr-un colt, plus un pret de vanzare tipic pentru un model low-end. In fiecare an cei de la Huawei lanseaza telefoanele din seria Lite cu aproximativ o luna inainte sa lanseze si modelele mid-end, sau high-end, astfel ca nu vorbim despre o surpriza prea mare, mai ales ca specificatiile nu sunt tocmai neasteptat de bune.

Huawei: Incepe Lansarea Seriei P40 cu Aceeasi Veche PROBLEMA

Huawei p40 lite

Huawei vinde noul telefon P40 Lite la pretul de 300 de euro, adica undeva pe la 1440 LEI in Spania, deci in Romania ar trebui sa fie vandut cu 100 – 150 de LEI mai scump, asa cum am vazut si in trecut. Desi Huawei a decis sa lanseze acest prim model din seria P40, el nu dezvaluie ceea ce urmeaza sa primim de la P40 si P40 Pro, iar asta pentru ca aceste modele vor avea specificatii cu mult diferite, poate chiar si un design cu mult diferit, exact ca in trecut.

Huawei a anuntat deja ca va lansa telefoanele P40 si P40 Pro in data de 26 martie in cadrul unei conferinte care va avea loc la Paris, deci pana atunci vom mai afla cu siguranta si diverse alte informatii in legatura cu ele. Mai mult decat atat, vom vedea cu siguranta si alte imagini cu design-ul noilor telefoane, astfel ca ar trebui sa stim aproape totul in legatura cu ceea ce vor aduce nou telefoanele cu care Huawei vrea sa castige piata smartphone la inceput de 2020.

Huawei lanseaza totusi telefoanele si serviciile si aplicatiile Google, Facebook, si nu numai, asa ca din pacate vom avea parte de aceeasi problema precum in cazul modelelor anterioare.