TikTok este un PARAZIT! Afirmatia Socanta a CEO-ului Reddit

TikTok este un parazit, afirmatia socanta fiind facuta de catre CEO-ul companiei Reddit, care avertizeaza lumea sa nu foloseasca aplicatia de socializare.

TikTok parazit

TikTok, una dintre cele mai populare aplicatii pentru telefoane mobile in momentul de fata, este considerata a fi un parazit de catre CEO-ul celeberi platforme Reddit, el facand afirmatia intr-un eveniment recent. Steve Huffman, CEO al Reddit, a spus ca startup-urile din Silicon Valley nu au ce invata de la aceasta aplicatie, care este un parazit, TikTok fiind dezvoltata de catre o companie din China, si are tot mai multi utilizatori in toata lumea.

TikTok ar folosi o tehologie de preluare de date care ar fi terifianta, conform CEO-ului reddit, insa el spune si faptul ca aplicatia asculta in mod constant ceea ce fac utilizatorii, si preia fara oprire informatii din telefoane. CEO-ul Reddit a afirmat deasemenea ca nu le poate recomanda oamenilor sa instaleze spyware in propriile telefoane, el considerand ca aplicatia TikTok este un asemenea tip de software malitios, deghizat intr-o aplicatie de socializare.

TikTok este un PARAZIT! Afirmatia Socanta a CEO-ului Reddit

TikTok a reusit in ultimul an sa-si creasca baza de utilizatori cu cateva sute de milioane de persoane, in special din afara Chinei, devenind o adevarata amenintare pentru suprematia Instagram. Acesta poate fi un motiv din cauza caruia aplicatia TikTok este criticata atat de intens in momentul de fata, si nu doar de catre CEO-ul Reddit, ci si de catre alte persoane din Silicon Valley care sunt specializate in securitate informatica in acest moment.

“Poate că voi regreta acest lucru, dar nici măcar nu pot ajunge la acest nivel de gândire cu ei. Deoarece consider că aplicația este atât de fundamental parazitară, încât ascultă mereu, tehnologia de amprentare pe care o folosesc este cu adevărat înfricoșătoare și nu m-am putut abține să instalez o aplicație de genul asta pe telefonul meu. Spun activ oamenilor: „Nu instalați acest spyware pe telefon.”

TikTok este interzisa in armata SUA, de exemplu, deoarece exista temerea ca datele mlitarilor pot fi preluate de catre chinezi, si aceasta ar putea fi o problema de siguranta nationala. Desigur ca americanii n-au dezvaluit in mod public exact ceea ce au descoperit in legatura cu TikTok, insa aplicatia a fost interzisa si in India in cateva randuri, acolo avand sute de milioane de utilizatori, la fel ca Facebook, WhatsApp, si chiar Instagram, deci miza este una serioasa.

TikTok creste fara oprire in ciuda tuturor interdictiilor care ii tot sunt impuse de catre americani, restul lumii parand sa iubeasca aplicatia fara oprire, ceea ce pana la urma e bine pentru ea.