DACIA Logan: Vestea PROASTA pentru Modelul cu Mari Noutati

DACIA Logan are parte de o veste foarte proasta pentru noul model care aduce si foarte mari noutati pentru clienti, iata ce s-a intaplat cu acesta acum.

DACIA Logan amanata

DACIA Logan va avea parte de un upgrade urias, un no model cu mari noutati fiind pregatit pentru lansare in momentul de fata de catre producatorul roman, insa desigur cu unele emotii din cauza situatiei actuale. Desi multi se asteptai ca noul model neasteptat de bun al DACIA Logan sa fie prezentat in cadrul salonului auto de la Geneva, impreuna cu modelul electric, din pacate Coronavirus a dat peste cap planurile celor de la Dacia, salonul fiind anulat.6

DACIA Logan trebuia sa-si faca acolo aparitia pentru ca salonul auto este unul dintre cele mai importante din lume, iar cum masina e dedicata in principal celor din Europa, asteptarile erau foarte mari vis-a-vis de el. Urmatoarele saloane auto in care DACIA Logan ar putea avea prezentat modelul nou sunt cel de la Zagreb, Croatia, din aprilie, desi sansele sunt infime, sau cel de la Moscova, de la inceput de septembrie, dar e destul de departe, din pacate.

DACIA Logan: Vestea PROASTA pentru Modelul cu Mari Noutati

DACIA Logan este asteptata de catre foarte multa lume in versiunea noua, iar sansele cele mai mari pentru prezentarea sa, si a versiunii electrice, sunt pentru salonul auto de la Paris, de la 1 octombrie. Vorbim despre tara din care provine si Renault, deci prezentarea noilor modele ale DACIA Logan, si nu numai, ar fi destul de logica acolo, mai ales ca evenimentul este unul mult mai important decat celelalte europene care urmeaza, iar Coronavirus ar trebui sa fi disparut pana atunci.

DACIA Logan ar putea fi prezentata intr-un eveniment special pe care cei de la Renault l-ar putea face singuri, dar poate doar prin vara, cand in mod teoretic Coronavirus n-ar trebui sa se mai raspandeasca. Pana atunci este destul de improbabil ca DACIA Logan sa aiba parte de vreo prezentare, iar asta pentru ca siguranta angajatilor Renault si Dacia, plus a jurnalistilor, e principala grija, deci e greu de crezut ca se va organiza ceva in primavara.

DACIA Logan este asteptata de catre foarte multa lume pentru ca aduce foarte multe schimbari la nivel de design, dar si la nivel de dotari pentru interior si exterior, insa deocamdata nu se stie cat ar putea costa.