DACIA: Primele IMAGINI cu Masina ELECTRICA, va fi LANSATA Azi

DACIA a publicat primele imagini cu masina electrica pe care o va lansa chiar in cursul acestei dimineti, iata cum arata primul model 100% electrificat.

0

DACIA imagini

DACIA a facut aseara un anunt aseara pentru toti cei care asteapta lansarea noii sale masini electrice, aceasta urmand a fi anuntata in mod oficial astazi pentru toti cei care o asteapta deja. Puteti vedea mai jos un video in care cei de la DACIA prezinta prima lor masina electrica pentru intreaga lume, producatorul fiind fortat de Coronavirus sa faca lansarea in afara salonului auto de la Geneva, dar totusi o vedem prezentata intr-un final pentru toata lumea.

DACIA dezvaluie masina sa electrica pregatita de lansare de ceva vreme, si puteti vedea ca exista multa inspiratie de la modelele pe care ce de la Renault le-au pus in vanzare pana in acest moment. DACIA anuntase acum cateva saptamani va prezenta pe data de 3 martie prima sa masina 100% electrica, doar ca totul trebuia sa aiba loc in cadrul salonului auto de la Geneva, dar cum acesta a fost anulat, producatorul face totul in mod separat.

DACIA: Primele IMAGINI cu Masina ELECTRICA, va fi LANSATA Azi

DACIA vrea sa lanseze chiar astazi la ora 09:00 prima sa masina 100% electrica, insa vanzarile vor incepe abia in 2021, iar asta pentru ca intre timp ea va fi pregatita pentru a fi oferita spre cumparare. DACIA ar fi gandit prima sa masina electrica pentru a fi bazata pe platforma Renault K-ZE, deci vorbim despre refolosirea multor componente care sunt deja utilizate de catre grupul mama pentru modele care au fost puse in vanzare pentru clienti.

Dacia Electric

r-EV-oluția Dacia începe mâine 🔋⚡ Ești gata?

Publicată de Dacia pe Luni, 2 martie 2020

DACIA nu a dezvaluit si cam cat ar urma sa coste prima sa masina electrica, insa zvonurile spun ca ar putea avea preturi care incep de pe la 15.000 de euro, mult mai putin decat modelele competitoare. Desigur ca asta vine si cu dezavantaje, atat pe partea de putere, cat si pe partea de autonomie de rulare, acest model al DACIA urmand a putea rula pentru cam 200 – 250 km cu energia pe care o va putea stoca micuta sa baterie dupa fiecare incarcare.

DACIA va lansa peste doar vreo ora primul sau model de masina electrica, si vom afla mai multe despre ea atunci, insa primele noutati se anunta a fi extrem de interesante.