Huawei P40 Pro: Imaginea ce-ti ARATA ca e fix ca GALAXY S10

Huawei P40 Pro este prezentat astazi intr-o prima imagine care ne arata cat de mult va semana telefonul cu Samsung GALAXY S10 Plus cand va fi lansat.

0

Huawei P40 Pro Imagine

Huawei P40 Pro apare astazi intr-o imagine foarte interesanta care ne arata ca telefonul urmeaza sa semene mai mult cu Samsung GALAXY S20 decat isi imagina multa lume, ceea ce nu e nici un lucru bun, nici rau. Diverse zvonuri aparute in ultimele luni au anuntat ca Huawei P40 Pro ar trebui sa fie o clona a Samsung GALAXY S20 pe partea de design, iar ceea ce vedem mai jos pare sa confirme fara dubiu ca asemanarile nu se limiteaza doar la acel model.

Huawei P40 Pro are un ecran care seamana extrem de mult cu cel al Samsung GALAXY S10 Plus, un model lansat in 2019 de catre Samsung, iar asta e vizibil foarte usor multumita celor doua camere frontale. Desi Huawei P40 Pro ar trebui sa aiba o camera identica cu cea a Samsung GALAXY S20, se pare ca ecranul va avea o camera frontala identica cu cea folosita in S10 Plus, deci Huawei a luat cate putin de la fiecare model de telefon Samsung care a avut succes.

Huawei P40 Pro: Imaginea ce-ti ARATA ca e fix ca GALAXY S10

Huawei P40 Pro imagine ecran
Imagine cu ecranul nou al Huawei P40 Pro publicata pe Baidu.

Huawei P40 Pro are ecranul prezentat in aceasta imagine de catre chinezii de la Baidu, ei facand referire si la o serie de alte imagini de la o publicatie americana, care prezenta ceva ce sustinea ca e acest model. Problema cu acele imagini sta in faptul ca acea camera nu este cea pe care o asteptam pentru Huawei P40 Pro, ci una pe care o asteptam pentru Huawei P40, iar nici jurnalistii nu sunt 100% sigur ca modelul prezentat e cel pe care sustin ca-l au.

Huawei P40 Pro va avea un ecran extrem de similar cu cel al Samsung GALAXY S10 Plus, care inca era usor curbat spre margini, in timp ce ecranul din S20 Plus este plat. Cel mai probabil Huawei P40 Pro va oferi si aceleasi specificatii pentru ecranul nou care e oferit in telefon, dar aici ramane sa vedem mai clar ce este disponibil abia dupa ce telefonul va fi efectiv lansat, iar ecranul sau va fi testat de catre experti pentru a-i vedea performantele.

Huawei P40 Pro va fi lansat in data de 26 martie in cadrul unei conferinte programate pentru a avea loc la Paris, daca nu va fi anulata de Coronavirus, iar vanzarile ar trebui sa inceapa in aprilie.