Coronavirus Romania: cazul 7 anuntat de catre Autoritati

Coronavirus Romania caz 7

Coronavirus a infectat un al saptelea roman de pe teritoriul tarii, autoritatile anuntand in miez de noapte faptul ca o tanara din Timisoara este pacientul cu numarul 7 care a fost diagnosticat cu noul virus in urma unui test facut de catre medici.

Tanara este o colega de clasa a tanarului de 16 ani care a fost confirmat zilele trecute ca fiind infectat cu noul Coronavirus, COVID-19, ea avand varsta apropiata, si din moment ce a stat in aceeasi clasa cu el, e de inteles de ce a fost infectata.

Inainte ca tanarul, care s-a infectat de la unchiul sau, posibil in timp ce era in izolare la domiciliu, a fost la scoala si a circulat prin Timisoara fara sa stie ca e infectat, si se pare ca a fost depistata o prima persoana care a luat virusul de la el, dar e posibil sa fie si altele.

Autoritatile anuntasera inca de ieri ca au initiat inca o ancheta epidemiologica in Timisoara pentru a vedea care dintre persoanele cu care a intrat tanarul in contact sunt infectate cu Coronavirus, iar acum avem si o prima confirmare pentru una dintre ele.

Colegii de clasa ai tanarului infectat de Coronavirus au fost deja pusi in izolare la domiciliu, dar nu imediat, ci dupa o zi in care s-a dezbatut intregul caz, si o zi in care doar cativa avusesera limitate miscarile in acest mod, deci e posibil ca virusul sa se fi raspandit si la alte persoane.