DACIA Logan: Marele Vis al Romanilor e SPULBERAT de Renault

DACIA Logan are un foarte mare vis al fanilor spulberat de catre cei de la Renault, care au decis sa mearga pe o cu totul alta strategie pentru masini.

DACIA Logan vise

DACIA Logan este seria cea mai populara de masini pe care producatorul roman o vinde in momentul de fata, iar unul dintre visele fanilor, chiar de foarte multi ani, a fost ca o versiune electrica sa fie lansata. Ei bine, acest vis a fost spulberat saptamana aceasta de catre producator, iar dupa cum se prezinta situatia in momentul de fata, sansele ca DACIA Logan sa fie lansata intr-o versiune electrica sunt la fel de mari precum cele ale includerii unui motor de 200 de cai putere.

DACIA Logan nu va fi lansata prea curand, sau vreodata, intr-o versiune electrica, iar asta pentru ca DACIA pare sa vrea sa mearga intr-o cu totul alta directie cu masinile de acest gen. Sunt sanse mai mari ca DACIA Logan sa fie lansata intr-o versiune plug-in hibrid, asa cum v-am spus ieri, mai ales ca Renault a actualizat chiar recent seria Megane cu o versiune de acest gen, deci tehnologia va fi adusa si la modelele fabricate de catre producatorul roman.

DACIA Logan: Marele Vis al Romanilor e SPULBERAT de Renault

DACIA Logan in versiunea electrica ar fi indeplinit acel vis vechi al fanilor si clientilor companiei romanesti, insa din pacate planurile sunt cu totul altele pentru masinile fabricate la Mioveni, si nu numai. Cred ca una dintre cele mai mari probleme ale DACIA Logan ar fi pretul mult mai mare pentru o versiune electrica, iar asta chiar daca s-ar refolosi o platforma existenta pe care o utilizeaza si Renault, dar poate ca peste cativa ani buni vom vedea si asa ceva.

DACIA Logan nu pare sa fie in planurile celor de la Renault pentru lansarea intr-o versiune electrica pana in 2022, o imagine recent oferita de catre ei dezvaluind asta, deci poate din 2023 – 2024 incolo vom vedea un asemenea model. Daca prin 2023/2024 va fi prezentata o DACIA Logan in versiune electrica, atunci lansarea ar putea avea loc abia in 2024/2025, deci la mult timp de acest moment, si de lansarea modelului 2021, care va aduce multe noutati.

DACIA Logan nu pare sa fie considerata de catre cei de la DACIA ca o masina buna pentru a face parte din gama lor de masini electrice, mai ales ca modelul Spring are nevoie de cativa ani pe piata pentru a genera vanzari.