Playstation 5: Noi Specificatii Anuntate pentru Consola Sony

Playstation 5 specificatii consola

Playstation 5 are anuntate astazi noi specificatii, consola companiei Sony avnad pregatite surprize foarte importante pentru a putea concura foarte serios cu XBOX Seriex X, iar schimbarile vin ca o veste extrem de buna pentru toti fanii consolelor.

Playstation 5 ar dezvaluit faptul ca urmeaza sa ofere o putere de procesare de 13.3 TFlops multumita placii video integrate, aceasta avand suport RDNS 2, cu procesorul tactat la 1.7 GHz, el avand deasemenea si 60 de unitati de calcul.

Playstation 5 are o putere de procesare grafica cu 1 TFlop peste cea pe care o ofera XBOX Series X, dar ramane de vazut cam cat de mult va conta aceasta diferenta, avand in vedere ca vorbim totusi despre o putere de procesare foarte mare, in final.

Playstation 5 are deasemenea dezvaluit din nou faptul ca va veni echipata cu un procesor AMD Zen 2 tactat la 3.4 GHz, desi e posibil sa ajunga pana la 3.7 GHz, 16 GB RAM GDDR6 + 4 GB RAM DDR4, un SSD 1 de 1 TB cu viteze de 5.5 GB/s, plus chip-uri audio 3D cu ray-tracing.

Playstation 5 are specificatii impresionante anuntate, insa problema este ca pretul de vanzare ar urma sa fie surprinzator de mare, undeva pe aproape de 500 de dolari, asta desigur daca nu cumva vor exista doua modele, cel mai scump urmand a costa 600 de dolari.