GTA 6: LANSAREA Anuntata deja prin Primele Mesaje Criptice

GTA 6 criptic

GTA 6 are deja primele mesaje criptice care ne anunta lansarea noului joc al celor de la Rockstar Games, iar foarte multa lume asteapta cu mare nerabdare sa vada ce a fost pregatit de catre companie pentru urmatorul titlu important din serie.

GTA 6 are lansarea anuntata deja de catre un leaker care a anuntat in trecut si lansarea Read Dead Redemption 2, acesta publicand si atunci o serie de mesaje criptice pe forumurile de discutii ale fanilor GTA, iar la cateva saptamani dupa aparitia lor, jocul a fost publicat.

GTA 6 are acum parte de fix aceeasi situatie, acelasi om publicand o serie de mesaje criptice in legatura cu jocul, si desigur ca se speculeaza ca urmeaza sa fie publicat in curand fie un trailer pentru el, fie am putea avea parte chiar de un anunt privind lansarea.

GTA 6 a fost tinut secret pentru atat de mult timp de catre cei de la Rockstar Games incat lumea asteapta cu nerabdare orice fel de informatii in legatura cu el, insa compania ofera tot doar mesaje criptice prin poze publicate pe website-ul sau.

GTAForums user "gonnaenodaethat" knows something that we don’t know? from GTA6

GTA 6 este in dezvoltare la Rockstar Games de prin 2013 – 2014, astfel ca e foarte aproape de finalizare in vederea lansarii, dar e putin probabil ca jocul sa isi faca aparitia in 2020, dar daca si-o va face, va fi lansat pe final de an.