iOS 14 aduce un Nou mod de a vedea Aplicatiile din iPhone, iPad

ios 14 aplicatii

iOS 14 urmeaza sa aduca pentru iPhone, iPad, iPod Touch un nou mod de a vedea aplicatiile din ecranul principal de aplicatii, aceasta fiind prima schimbare in cei peste 12 ani de existenta a sistemului de operare, dar totul e facut spre binele nostru.

iOS 14 urmeaza sa includa o noua metoda de a lista aplicatiile in ecranul principal, deci nu vom mai avea doar acel “design iconic” pe care Apple l-a pastrat in iPhone si iPad pentru mai bine de un deceniu, ceea ce nu e tocmai o veste rea.

Se pare ca iOS 14 va include posibilitatea de a afisa sub forma unei liste toate aplicatiile pe care le avem instalate, dar si optiunea de a le sorta in moduri diferite, sau de a le filtra, pentru a le gasi mai usor, daca avem foarte multe instalate in iDevice-uri.

iOS 14 va permite afisarea aplicatiilor pe categorii, sau doar a aplicatiilor care au notificari necitite, ori doar a aplicatiilor pe care le folosim cel mai des, Apple intelegand intr-un final ca atunci cand ai prea multe aplicatii instalate, ai nevoie si de optiuni noi pentru a le vedea pe toate.

iOS 14 va avea deasemenea un sistem de recomandari pentru cautarile de aplicatii, el folosind Siri, si fiind bazat pe ora din zi la care facem cautarea, locatia noastra, si nu doar atat, deci sunt facute schimbari destul de mari pentru a usura felul in care ne folosim iDevice-urile.