Coronavirus Romania: Cazul 64 anuntat de catre Autoritati

Coronavirus Romania Cazul 64

Coronavirus a infectat inca 5 persoane din Romania, in aceasta dimineata fiind confirmata cresterea cazurilor de infectare la 64, dupa ce aseara s-a oprit al 59, deci pornim ziua cu un numar mare de oameni care au fost testati pozitiv pentru virus.

Daca in cursul zilei de ieri cazurile noi de Coronavirus au fost confirmate in principal spre seara, iata ca astazi incepem ziua cu 5 noi confirmari, iar din moment ce doar in Bucuresti sunt in lucru 74 de teste, e posibil sa mai vedem confirmari.

“Încă 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în București, la INBI Matei Balș. Numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 64. Este vorba de persoane care au intrat în contact cu persoane depistate pozitiv.

  • Caz 60: Bărbat, 39 ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania.
  • Caz 61 – Bărbat, 53 ani, contact ( coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
  • Caz 62 – Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61
  • Caz 63 – Tânăra, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61
  • Caz 64 – Tânăr, 23 ani, contact familie cu cazul 61″

Intre timp, Guvernul Romaniei ne cere sa respectam toate recomandarile de protectie pentru a preveni raspandirea Coroanvirus, doar doua persoane infectate din Romania reusind impreuna sa infecteze peste 10 alte persoane, inclusiv cadre medicale.