Huawei P40 Pro: Preturile Dezvaluite, Iata cat de SCUMP este

Huawei P40 Pro are preturile din Europa dezvaluite, iata cat de scump va fi acest model impreuna cu cel standard pe care il vom avea in noua serie.

Huawei P40 Pro scump

Huawei P40 Pro are preturile dezvaluite inainte de lansarea care este asteptata pentru data de 26 martie, iar dupa cum veti putea vedea mai jos, vorbim despre cifre mai mari decat ne asteptam. Daca un zvon de acum cateva saptamani ne dadea de inteles ca Huawei P40 Pro va fi mai ieftin decat seria din primavara anului trecut deoarece vine fara aplicatii si servicii de la Google, ei bine iata ca acest lucru nu se dovedeste a fi totusi adevarat, in final.

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie vandut la preturi care variaza intre 1000 si 1140 de euro, doua surse prezentand aceste preturi, ele fiind diferite in functie de tara din Europa in care va fi pus in vanzare. O sursa sustine ca preturile Huawei P40 Pro vor varia intre 999 – 1099 euro, dupa cum puteti vedea mai jos, iar o alta sursa din Grecia sustine ca pretul va fi de 1139 euro acolo, astfel ca vorbim despre o variatie destul de mare, insa pretul in sine e urias.

Huawei P40 Pro: Preturile Dezvaluite, Iata cat de SCUMP este

Huawei P40 Pro are un pret extrem de mare in conditiile in care vine fara aplicatiile Google, Facebook, WhatsApp, si altele, deci nu este nici pe departe util pentru cei care vor sa-l cumpere. Aceeasi e situatia si cu Huawei P40, care va costa intre 800 si 900 de euro, din nou foarte mult, iar desi acel model impreuna cu Huawei P40 Pro vor avea hardware de top, dein pacate e nevoie si de aplicatii pentru a le putea folosi asa cum trebuie.

Huawei P40 Pro va fi un telefon foarte bun din punct de vedere a specificatiilor hardware, insa dincolo de asta nu e un telefon care ar trebui cumparat, as acum v-am mai spus si in alte ocazii. Huawei P40 Pro este un telefon care trebuie trecut cu vederea pana cand vor fi implementate aplicatiile celor de la Google, si Huawei stie asta, dar nu prea are ce vace pentru a rezolva situatia in care se afla in momentul de fata.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in data de 26 martie, insa in momentul de fata nu se cunoaste data la care ar urma sa fie pus efectiv in vanzare de catre compania chinezeasca pentru clienti.