Huawei P40 Pro: Vestea PROASTA, e Sub iPhone 11, GALAXY S20

Huawei P40 Pro are parte de o prima veste proasta care il pune sub iPhone 11 Pro Max si Samsung GALAXY S20 Ultra, iata ce vor primi clientii care-l vor.

Huawei P40 Pro geekbench

Huawei P40 Pro este pregatit pentru lansare in momentul de fata, peste doar 11 zile urmand a avea loc si conferinta online pentru prezentarea sa, dar din pacate astazi avem si o prima veste cu privire la performante. Se pare ca Huawei P40 Pro nu va avea performante mai bune decat Samsung GALAXY S20 Ultra, sau iPhone 11 Pro Max, chip-ul sau Kirin 990 fiind inferior ambelor telefoane disponibile de la concurenta de destul de multa vreme deja.

Huawei P40 Pro va fi inferior in performante fata de iPhone 11 Pro Max si Samsung GALAXY S20 Ultra, dar diferentele vor fi insesizabile in utilizarea obisnuita, iar asta pentru ca ele sunt mai mici de 10%, chiar si de 5% in unele cazuri. Era de asteptat ca Huawei P40 Pro sa se apropie doar de performantele pe care le ofera modelele concurente de pe piata, nu sa le si depaseasca, iar asta pentru ca are un chip vechi, din septembrie 2019, care e cam depasit.

Huawei P40 Pro: Vestea PROASTA, e Sub iPhone 11, GALAXY S20

Huawei P40 Pro geekbench test

Huawei P40 Pro are parte de un test geekbench facut pentru versiunea 5G, adica in mod teoretic si una dintre cele mai puternice, iar asta pentru ca inca nu stim ce va aduce Huawe P40 Premium Edition. Nu cred ca in acea versiune va exista un alt procesor, sau unul cu frecventa mai mare decat cea a Huawei P40 Pro, astfel ca este de asteptat ca inclusiv pentru acel model de top sa fie vorba despre performante identice, si tot sub cele oferite de concurenta.

Huawei P40 Pro va compensa totusi acest mic “handicap” cu o camera care ar trebui sa fie cel putin peste cea a Samsung GALAXY S20 Ultra, sau a Samsung GALAXY Note 20, insa iPhone 12 ar putea avea ceva in plus. Stiti ca pentru iPhone 12 este zvonita implementarea unei camere 3D, si nu este de asteptat ca Huawei P40 Pro sa vina cu o asemenea noutate, dar asta nu inseamna ca nu va face poze mai bune decat telefonul Apple, dupa ce va fi lansat.

Huawei P40 Pro va refolosi multe dintre tehnologiile pe care Mate 30 Pro le are, si desi din punct de vedere al specificatiilor va fi un telefon grozav, fara aplicatiile si serviciile GOogle nu merita cumparat.