BRD: Masura Coronavirus, ce primesc GRATUIT Clientii Romani

BRD a anuntat o masura foarte importanta pentru clientii sai din Romania in contextul Coronavirus, iata ce ofera gratuit pentru acestia chiar in acest moment.

BRD Coronavirus

BRD a anuntat o masura foarte importanta luata pentru clientii din Romania in contextul in care pandemia cu Coronavirus este inca departe de a se termina, iar asa ceva ar trebui sa vedem si de la alte banci. Cei de la BRD au luat decizia sa le ofere tuturor clientilor din Romania gratuitate in ceea ce priveste serviciile de internet si mobile banking, acestea putand fi folosite fara vreun cost de catre clientii bancii pentru o perioada de trei luni de zile in Romania.

BRD nu va percepe vreun cost pentru a folosi serviciile de internet si mobile banking de la clientii sai din Romania, insa si operatiunile vor fi gratuite in aceasta perioada, ceea ce este o masura extrem de importanta. Puteti vedea inclusiv in imaginea de mai jos ca BRD le permite clientilor din Romania sa faca si transferuri internationale de bani fara vreun comision, ceea ce este extrem de important in contextul Coronavirus, si a unor persoane care s-ar afla in afara tarii.

BRD: Masura Coronavirus, ce primesc GRATUIT Clientii Romani

BRD coronavirus internet

BRD se gandeste la romanii care ar putea fi prinsi intr-una dintre tarile in care s-au impus interdictii pentru mobilitate, cum ar fi Spania, Italia, Austria, etc, acestia putand primi bani rapid. Din cate stiu eu, BRD este prima banca din Romania care ofera gratuitate pentru serviciile de internet banking, insa cum unele banci ofera in mod gratuit acest serviciu, probabil ca ar trebui sa renunte si grupul francez in mod complet la taxele pentru aceste servicii.

“În această perioadă, responsabilitatea individuală este esențială pentru a te proteja pe tine și pe cei dragi. Începând de astăzi, pentru următoarele trei luni, suspendam orice costuri legate de serviciile noastre de bancă la distanță, toate operațiunile urmând să fie gratuite în această perioadă. Este primul pas, lucrăm la o serie de soluții pentru a veni în sprijinul clienților, inclusiv pentru credite. Revenim cu mai multe măsuri și acțiuni concrete!”

BRD vine cu aceasta masura dupa ce le-a transmis clientilor din Romania mai multe informari cu privire la modalitatile prin care se pot proteja impotriva unei posibila infectari cu Coronavirus. Aceasta gratuitate pentru serviciile sale de internet banking vine tot ca o masura de a ii ajuta pe oameni sa nu mai vina in agentiile sale pentru diverse operatiuni, astfel ca BRD ar trebui sa aiba si trafic mai mic de clienti in agentii in viitorul apropiat.

BRD ofera gratuitatea pentru 3 luni de zile, dar dupa cum am spus si mai sus, n-ar strica daca ar renunta in totalitate la costurile pe care le percepe pentru serviciile de acest gen pe care le ofera pentru clienti.