DACIA Duster: VIDEO cu Autospeciala Modificata a Politiei

DACIA Duster are astazi publicat un nou video cu autospeciala modificata pentru Politia Romana, iata ce dotari speciale include aceasta pentru agenti.

DACIA Duster autospeciala

DACIA Duster, in versiunea ca autospeciala pentru Politia Romana, are astazi parte de o prezentare noua intr-un clip video care ne arata modificarile de aspect cerute de catre minsitrul MAI, Marcel Vela. V-am mai prezentat aceasta masina acum cateva saptamani, cand abia au iesit din fabrica modelele colantate diferit pentru Politia Romana, iar acum aceasta autospeciala a DACIA Duster apare intr-un clip video facut in Bucuresti.

DACIA Duster va ajunge in dotarea Politiei Romane din toata tara in aceasta versiune cu o colantare diferita fata de cea pe care o stiam pana acum, schimbarile de design fiind substantiale. V-am spus ca aceasta versiune noua si speciala a DACIA Duster face masina sa semene foarte bine cu autospecialele diverselor agentii de politie din Europa, iar cel mai mult se pare ca seamana cu cele din Marea Britanie, chiar daca acolo politistii se plimba cu BMW X5 in misiuni.

DACIA Duster: VIDEO cu Autospeciala Modificata a Politiei

DACIA Duster e suficient de buna pentru Politia Romana, iar desi nu se stie si ce motorizare aceasta versiune, ar fi bine daca ar fi cea cu 130 de cai, politistii avand nevoie de masini cat de cat rapide. Politia Romana s-a plans din cauza faptului ca masinile Volkswagen Polo si Dacia Logan nu sunt suficient de rapide pentru a-i urmari pe unii cetateni care refuza sa opreasca la filtre, insa poate ca aceasta autospeciala noua a DACIA Duster vine cu mai multa putere.

Noul design.

Noul design.

Publicată de Secția de Poliție pe Sâmbătă, 14 martie 2020

DACIA Duster in versiunea aceasta noua vine cu o noua tableta pentru verificarea persoanelor in bazele de date de la evidenta populatiei, as acum ati vazut si prin filmele americane. Mai mult, acest model are bancheta din spate securizata cu gratii, astfel ca orice infractori pusi acolo, raman acolo, deci politistii care vor folosi noul model de DACIA Duster vor avea parte si de siguranta sporita, cel putin din acest punct de vedere foarte important.

DACIA Duster va ajunge in aceasta versiune speciala la mai multe unitati de politie din toata tara, si de acum ramane doar sa vedem daca vor mai fi dezvaluite si alte informatii despre ele.