DACIA Logan: Noile Schimbari IMPORTANTE din Modelul 2021

DACIA Logan va avea parte de o serie de schimbari extrem de importante in modelul 2021, iata de ce vor avea parte toti clientii care vor cumpara masina.

DACIA Logan siguranta

DACIA Logan a aparut zilele trecute intr-o serie de noi imagini care ne aratau modelul 2021 in timp ce era testat intr-o zona inzapezita, si fata de cele de acum cateva saptamani sunt putine noutati notabile. Chiar si asa, se aduna tot mai multe confirmari ale faptului ca aceasta noua versiune a DACIA Logan va fi facuta in baza platformei CMF-B care este utilizata inclusiv la modelele Renault Clio de generatie mai noua, chiar daca e vorba despre o versiune low-cost.

DACIA Logan va avea totusi parte de niste schimbari extrem de importante in baza acestei modificari de platforma, iar prima asteptata este la felul in care soferul va putea controla masina la drum. Multumita noii platforme CMF-B, masina ar trebui sa poata fi controlata mai usor si cu mai multa siguranta de catre soferi, iar asta desigur ca ar creste si siguranta la drum pentru modelul 2021 al DACIA Logan, si aici DACIA avea oricum de facut mari imbunatatiri.

DACIA Logan: Noile Schimbari IMPORTANTE din Modelul 2021

DACIA Logan va avea deasemenea imbunatatiri si pentru siguranta generala a masinii in caz de impact multumita schimbarii platformei, actualele modele fiind la jumatatea drumului spre siguranta totala, conform Euro NCAP. Pentru ca siguranta devine tot mai importanta pentru soferi, noul model al DACIA Logan ar putea veni cu imbunatatiri, din pacest punct de vedere, atat pentru platforma CMF-B, cat si poate cu mai multe airbag-uri, dar despre acestea din urma nu se stie nimic inca.

DACIA Logan are schimbata platforma pentru modelul 2021 deoarece era nevoie de imbunatatiri mari pentru masina, iar asta deoarece platforma de acume mult mai veche decat modelele, ea fiind deasemenea luata de la Renault. Desigur ca imbunatatirea nivelului de siguranta al noului model al DACIA Logan ar putea creste si costul final de vanzare, in special daca sunt folosite mai multe airbag-uri, dar totul depinde de cum vrea DACIA sa-si tina clientii in siguranta.

DACIA Logan este asteptata pentru a fi prezentata in cursul acestui an de catre producatorul roman, insa lansarea ar trebui sa aiba loc in 20201, desi deocamdata nu se cunoaste vreo data clara.