Huawei MATE 40 Pro: Primele informatii privind lansarea

Huawei MATE 40 Pro are parte de primele informatii privind lansarea pregatita de catre Huawei, iata ce a fost dezvaluit de catre un leaker acum.

Huawei MATE 40 Pro chip

Huawei MATE 40 Pro este unul dintre telefoanele importante care vor fi lansate in 2020 pentru oamenii din lumea intreaga, iar dupa cum prea bine stiti deja, foarte multa lume il asteapta pe piata in toamna. Ei bine, in sustinerea zvonurilor de pana acum vine astazi o informatie care da de inteles ca da, intr-adevar, Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie lansat in toamna, in septembrie, de catre compania Huawei, la fel ca predecesorul sau din 2019.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba productia noului sau procesor Kiri 1020 inceputa in august, inainte de o prezentare la IFA Berlin 2020, daca evenimentul va mai avea loc, iar apo urmeaza prezentarea telefonului. Aceasta ar putea avea loc tot in a doua jumatate a lunii septembrie, la fel ca in cazul predecesorului sau, dupa ce Apple va prezenta noua serie de telefoane iPhone 12, deci atunci va puteti astepta ca telefonul sa isi faca aparitia.

Huawei MATE 40 Pro: Primele informatii privind lansarea

Huawei Mate 40 Pro kirin 1020 august
Leaker chinez confirmand pe Weibo planurile de productie al chip-ului Kirin 1020 pentru Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie prezentat undeva in preajma datei de 20 septembrie, la fel ca predecesorul sau, iar vanzarile ar putea incepe in aceeasi luna, sau cel tarziu la inceputul lunii februarie. De obicei producatorii lasa una, sau doua, saptamani intre lansarea unui produs si inceperea vanzarilor, astfel ca Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie pus in vanzare doar putin mai tarziu decat data la care va fi lansat in cadrul unei conferinte, poate chiar fizice.

Huawei MATE 40 Pro va avea noul sau chip Kirin 1020, in care vom regasi si procesorul, produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, de catre TSMC, la fel precum noul chip A14 al companiei Apple. Asta inseamna ca va aduce sporuri de performante su eficienta energetica, iar asta va face Huawei MATE 40 Pro mai performant, autonomia bateriei trebuind sa fie imbunatita deasemenea, primele estimari punand cresterile undeva intre 10% si 20%.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi lansat segmentat, insa totul depinde de existenta, sau inexistenta, sanctiunilor pe care SUA le-a impus, si lipsa aplicatiilor si serviciilor de la compania Google.