Huawei P40 Pro: OFICIAL, Surpriza Aratata in Primul Trailer

Huawei P40 Pro are in mod oficial prezentata una dintre surprizele cele mai mari pentru toti clientii, iata ce a pregatit compania Huawei pentru noi.

Huawei P40 Pro a avut saptamana trecuta parte de un prim teaser trailer lansat de catre compania Huawei pentru clientii care abia asteapta sa cumpere noul model de telefon mobil de la ea. Acest trailer ne arata si o mare surpriza pe care Huawei P40 Pro o va aduce pentru toti clientii, mai exact, se pare ca va avea un ecran cu margini curbate, nu plate, asa cum au sugerat multe dintre zvonurile care au aparut pana in momentul de fata in legatura cu el.

Huawei P40 Pro va continua cu ecranele curbate desi Samsung, si alti producatori au renuntat la acestea, iar ideea in sine nu e una chiar atat de rea, dar ar putea ascunde si altceva mai interesant. Mai exact, am putea vedea in Huawei P40 Pro butoane virtuale, asa cum sunt cele din telefoanele Mate 30 Pro, aceasta fiind una dintre schimbarile foarte maria duse de catre chinezi pentru ele, si e foarte posibil ca schmbare asa vina si cu seria de acum.

Huawei P40 Pro: OFICIAL, Surpriza Aratata in Primul Trailer

Huawei P40 Pro ar trebui sa le permita utilizatorilor sa controleze nivelul volumului, si nu numai, folosind exclusiv acele butoane virtuale, ceea ce in final nu e o veste chiar atat de rea. Desigur ca asta ar face telefonul mult mai fragil, si mai greu de reparat, dar trendul este de a se face trecerea la asemenea tipuri de interactiune cu telefoanele, iar Huawei P40 Pro nu e cu nimic diferit in comparatie cu alte modele care exista acum pe piata.

Huawei P40 Pro va avea deci un ecran nou, foarte posibil cel care e folosit in Mate 30 Pro, el fiind extrem de laudat de catre clientii care au cumparat telefonul, deci ar fi logica folosirea sa si in acest model. Desigur ca ar putea fi vorba despre un panou mult imbunatatit pentru Huawei P40 Pro, iar asta inseamna calitate mai buna pentru imaginile oferite, dar si o trecere la o rata de refrezh de 120 Hz, aceasta fiind zvonita deja pentru implementare in telefon.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in mod oficial de catre cei de la Huawei in data de 26 martie in cadrul unei conferinte online, iar lansarea in magazine, cel putin in China, ar urma sa aiba loc in 12 aprilie.