DACIA Duster: DEZAMAGIREA care ar putea Veni cu Modelul Nou

DACIA Duster ar putea veni cu o foarte mare dezamagire in versiunile noi care sunt pregatite pentru lansare, iata ce mare schimbare este o uriasa surpriza.

DACIA Duster scumpire

DACIA Duster este in pregatire pentru a fi lansata intr-o versiune noua, foarte mult schimbata, aceasta urmand a aduce unele dintre cele mai mari noutati pentru seria de automobile dintre toate modelele lansate in ultimii ani. Daca DACIA Duster a inceput acum 10 ani a un SUV care costa doar 10.500 de euro, in decursul unui deceniu pretul modelului de baza a crescut cu aproape 30%, ceea ce reprezinta o schimbare foarte mare, si nu neaparat buna, pentru cei interesati sa cumpere masina.

DACIA Duster ar putea avea deasemenea o crestere de pret inregistrata pentru modelul facelift, care e pregatit pentru lansare in 2021, dar si pentru modelul care ar urma sa ajunga in reprezentante la mijlocul acestui deceniu. Avand in vedere tendinta pe care am vazut-o in acesti 10 ani, e posibil ca DACIA Duster sa aiba un pret de pornire de peste 14.000 de euro pentru modelul cel mai ieftin in versiunea facelift, ceea ce ar putea srprinde unele persoane.

DACIA Duster: DEZAMAGIREA care ar putea Veni cu Modelul Nou

DACIA Duster s-a scumpit in ultimii 10 ani, si e posibil sa se scumpeasca in continuare, in special cand va veni modelul nou, versiunea cu o platforma foarte mult modificata, dar si cu alte surprize. Chiar daca DACIA Duster, la fel ca alte modele ale producatorului, utilizeaza piese folosite in trecut de catre Renault la alte masini, asta nu inseamna ca pretul modelului nou va fi mai mic decat al celui vechi, si asta pentru ca se tot adauga diverse componente noi.

DACIA Duster este unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri din Romania si Europa multumita pretului mic pe care-l are, iar cresterile pentru fiecare model sunt modice, suficient de mici incat sa nu sperie clientii. Acest lucru garanteaza ca DACIA Duster ramane in atentia oamenilor, dar si ca aduce noutati destul de suficiente incat oamenii sa fie in continuare interesati sa cumpere masina in detrimentul altora care exista in acest moment pe piata.

DACIA Duster se va mai scumpi in viitor, trend-ul ultimilor 10 ani ne-a aratat foarte clar acest lucru, insa ramane doar de vazut cu cat, si cat de des se va intampla asta.