WhatsApp: Masura RADICALA care este Luata pentru Aplicatie

WhatsApp are o masura radicala luata pentru aplicatie de catre compania Facebook, iata ce a fost decis pentru toti utilizatorii de telefoane din toata lumea.

WhatsApp verificare

WhatsApp a decis sa ia o masura radicala pentru aplicatia de mesagerie, si vorbim despre ceva ce era absolut necesar in momentul de fata, si ceva care se pare ca va ajunge exact atunci cand era cu adevarat nevoie. Toata lumea stie ca WhatsApp este o sursa nesfarsita de stiri false dupa informatii false, in fiecare zi, fara oprire, informatii false despre Coronavirus, si nu numai, fiind distribuite prin platforma la nivel global fara vreo posibilitate de a le opri.

WhatsApp face un prim pas real spre a opri aceasta problema, si o face cu o masura radicala care este impusa pentru aplicatie, o decizie de a folosi Google pentru a le arata oamenilor adevarul. WhatsApp a decis sa implementeze pentru fiecare mesaj primit de la alte persoane, prin retrimitere in baza primirii de la o terta persoana, cate un buton care permite cautarea informatiilor din mesaj folosind motorul de cautare Google Search.

WhatsApp: Masura RADICALA care este Luata pentru Aplicatie

WhatsApp verificare informatii

WhatsApp incearca sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a cauta si pe Google Search informatii despre mesajele pe care le primesc, astfel incat ei sa se lamureasca daca acele informatii sunt valide, sau nu. Criza Coronavirus a fortat WhatsApp sa ia aceasta masura pentru ca nu exista metode de a controla valul de minciuni care sunt distribuite prin platforma, si era absolut necesar ca o functionalitate de acest gen sa fie implementata pentru oameni.

“Lucrăm la noi caracteristici care să ajute utilizatorii să afle mai multe informații despre mesajele primite, care au fost transmise de mai multe ori. Această caracteristică este în prezent în curs de testare și așteptăm cu nerăbdare să o difuzăm în viitorul apropiat.”

WhatsApp ia aceasta masura desi Google este o companie competitoare a Facebook, care detine platforma de mesagerie, ar de aceea vorbim despre ceva impresionant care nu e vazut prea des. WhatsApp nu prea are totusi de ales in momentul de fata pentru ca in lipsa unei asemenea masuri oamenii sunt mintiti in fiecare zi prin mesajele care tot ajung la ei de la diverse persoane extraordinar de rau intentionate care vor sa genereze haos in fiecare zi.

WhatsApp testeaza deocamdata aceasta functionalitate, si o va lansa intr-una dintre urmatoarele versiuni ale aplicatiei, dar deocamdata nu se stie cand anume ar urma sa se intample acest lucru.