Call of Duty: Warzone Atinge un numar Impresionant de Jucatori

Call of Duty Warzone jucatori

Call of Duty: Warzone este cel mai recent important joc online lansat pentru cei carora le plac shooterele pe care le pot juca pe internet, si succesul sau pare sa fie unul garantat, cu peste 30 de milioane de oameni inrgistrati deja pentru a-l juca.

Call of Duty: Warzone a avut parte de 3 milioane de utilizatori in prima zi dupa lansare, 15 milioane in primele trei zile, iar acum ajunge la 30 de milioane de jucatori in 10 zile, deci trend-ul din prima zi pare sa se fi pastrat si in urmatoarele 10, per total.

Call of Duty: Warzone vine ca o alternativa pentru Fortnite si Apex Legends, el implementand aceeasi ideea de joc din Battle Royale, astfel ca vorbim despre ceva ce multi jucatori cunosc deja din alte tiluri, si probabil ceva ce vor aprecia inclusiv in acest joc.

Call of Duty: Warzone este oferit, desigur, gratuit pentru toti jucatorii, asa cum se intampla si cu jocurile concurente, producatorii ajungand la concluzia ca e mai profitabil sa faca asta decat sa inceapa sa isi vanda jocurile pe suma substantiale in lumea intreaga.

Call of Duty: Warzone este oferit pe Playstation, Xbox, sau calculatoare, astfel ca oricine este interesat sa il joace o poate face, deci trebuie doar sa vizitati website-ul producatorului, sau magazinul online al Blizzard, pentru a va juca.