ING Bank: Mesajul IMPORTANT, Schimbarea pentru TOTI Clientii

ING Bank are un mesaj extrem de important pentru toti clientii din Romania in urma unei schimbari care are impact pentru toti cei care ii folosesc serviciile.

ING Bank agentii

ING Bank are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a facut si o schimbare de care toti dintre ei trebuie sa stie, deoarece ii poate afecta intr-o foarte buna masura. Mai exact, din cauza intregii situatii privind Coronavirus, cei de la ING Bank au luat decizia de a modifica programul agentiilor din toata tara, acesta fiind redus pentru fiecare zi din saptamana, deci nu veti mai putea merge chiar atat de tarziu precum credeati.

ING Bank a modificat programul agentiilor sale, astfel ca ele acum sunt deschise doar intre orele 09:00 – 15:00, cu 2 ore si jumatate mai putin decat inainte, astfel ca va trebui sa va rezolvati problemele doar in acest interval. Aceasta poate fi o problema destul de mare pentru cei care lucreaza in timpul zilei, iar asta pentru ca majoritatea isi termina orele de munca dupa ce se inchid agentiile ING Bank, dar pentru asta exista interactiunile telefonice, sau online.

ING Bank: Mesajul IMPORTANT, Schimbarea pentru TOTI Clientii

ING Bank le recomanda de ceva vreme clientilor sai sa interactioneze doar online cu banca pentru a rezolva orice fel de probleme, pentru a activa servicii, sau pentru a cere ajutor. ING Bank le recomanda clientilor inclusiv sa foloseasca numerele de telefon pe care le are active in momentul de fata pentru a-si rezolva orice fel de probleme, astfel incat nevoia de a merge la una dintre agentiile fizice sa fie redusa complet la minim pentru a se reduce si posibilitatea de infectare cu Coronavirus.

“Office-urile ING și-au adaptat programul astfel încât să asigurăm continuitate în oferirea serviciilor. De aceea, programul de funcționare este 09-15, de luni până vineri, dar zona Self’Bank rămâne deschisă 24/7. Point-urile ING din mall-uri au fost temporar închise (colegii lucrând în continuare de acasă). Planurile de continuitate de business sunt elaborate și vor fi activate în funcție de evoluția evenimentelor, astfel încât serviciile băncii să nu fie afectate. Printre măsurile pe care le-am aplicat deja, este și lucrul de acasă pentru peste jumătate dintre angajații noștri din sediul central, care se asigură că serviciile ING sunt disponibile 24h/7.”

ING Bank face aici un prim pas inainte de o posibila inchidere totala a agentiilor bancare, daca autoritatile vor ajunge vreodata sa ceara acest lucru, asa cum s-a intamplat in anumite tari. ING Bank nu e singura banca care si-a redus programul pentru agentii, masurile fiind luate de toate pentru ca era nevoie de protejarea atat a angajatilor, cat si a clientilor, reducerea riscului de infectare cu Coronavirus fiind obiectivul tuturor.

ING Bank a luat aceasta masura doar cu caracter temporar, programul vechi al bancilor urmand a reveni la normal dupa ce starea de urgenta si pericolul adus de catre Coronavirus vor disparea.