WhatsApp: PROBLEMA care Afecteaza MULTA Lume si Rezolvarea

WhatsApp are o problema serioasa care afecteaza foarte multa lume, fara ca oamenii sa stie exact cauza, insa iata cum o poti rezolva intr-un final.

WhatsApp securizare

WhatsApp are o problema care afecteaza foarte multa lume, si putini stiu care este in realitate cauza ei, insa partea buna este ca exista si o rezolvare de care oricine se poate folosi chiar in acest moment. Vorbim despre o problema adusa de catre sistemul care permite blocarea accesului la aplicatie folosind Face ID, Touch ID, sau sistemele de securitate biometrica, sau standard, din telefoanele Android, si multa lume e frustrata din cauza intregii situatii de acum.

WhatsApp permite securizarea aplicatiei intr-un asemenea mod incat nimeni sa nu o poata accesa daca nu are codul nostru de acces, atat din ecranul principal de aplicatii, cat si din ecranul de blocare. Aceasta masura suplimentara de securitate care este oferita in WhatsApp vine totusi si cu o problema, iar asta pentru ca daca ea este activa, atunci in meniul in care sunt sugerate contacte pentru a partaja poze, filme, link-uri, etc, din alte aplicatii, nu apar si contactele aplicatiei.

WhatsApp: PROBLEMA care Afecteaza MULTA Lume si Rezolvarea

WhatsApp are aceasta problema din cauza modului in care este gandit sistemul de securizare a aplicatiilor pe care compania Apple il foloseste pentru sistemul de operare iOS. Se pare ca aplicatiile n-au acces la informatii din WhatsApp daca aceasta functie este activata, asa ca va trebui sa dezactivati securizarea biometrica, sau cu PIN, a aplicatiei, adica Screen Block, Blocare Ecran, pentru a putea vedea contactele si in share sheets.

WhatsApp nu prea are ce sa faca in aceasta situatie pentru a rezolva ceva, iar asta pentru ca totul tine de Apple si modul in care compania americana si-a gandit sistemele de securitate pentru iOS. Asta inseamna ca aveti de ales intre a avea securitate pentru aplicatia WhatsApp si optiunea de a putea partaja orice fel de poze, clipuri video, etc, catre contactele din platforma folosind sistemul share sheets si sugestiile de contacte care va apar acolo.

WhatsApp are aceasta problema de foarte multa vreme, si foarte multa lume se plange din cauza ei, insa acum puteti sa o rezolvati in doar cateva secunde prin dezactivarea acelei functii.