ING Bank: Mesajul IMPORTANT, Indemnul pentru TOTI Clientii

ING Bank are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce sunt indemnati acestia sa aleaga sa faca in momentul de fata.

ING Bank donatii

ING Bank a publicat ieri un mesaj important pentru toti clientii sai din Romania, unul care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile tuturor in aceasta perioada in care toti suntem pusi la grea incercare. ING Bank le cere clientilor din Romania sa aleaga sa sustina lupta impotriva Coronavirus prin donatii care pot fi facute direct din Homebank, banca avand chiar pe prima pagna a website-ului sau un link pentru a putea face donatii imediat direct din cont.

ING Bank vine cu acest indemn, la fel ca si multe alte companii din Romania, pentru ca dupa cum se poate vedea, este nevoie de ajutorul oamenilor de rand pentru ca spitalele au nevoie de ajutor. Marile companii din Romania, printre care si ING Bank, au contribuit cu donatii in bani, timp, si expertiza pentru a ajuta autoritatile in perioada aceasta in care Coronavirus continua sa infecteze zilnic oameni, si e nevoie ca noi toti sa ne adunam si sa ajutam.

ING Bank: Mesajul IMPORTANT, Indemnul pentru TOTI Clientii

ING Bank sustine donatiile catre Fundația Comunitară București, o organizatie care strange fondurile trimise de catre romani, si le distribuie in toata tara, acolo unde este nevoie mai mult. Conform celor de la ING Bank, acesti bani ajung nu doar la spitalele care au nevoie de fonduri, ci sunt folosite inclusiv pentru a ajuta persoanele fara adapost, persoanele in varsta, copiii, sau familiile care au nevoie de sustinere in aceasta perioada grea pentru toata lumea.

“Alege să susții prin Fondul de Urgență persoane vulnerabile afectate de criza COVID-19. Persoanele vulnerabile în fața COVID-19 au nevoie de noi mai mult ca oricând. De aceea, secțiunea Donează din ING Home’Bank este acum dedicată acestora. Orice mic gest contează și tu le poți ajuta printr-o donație către Fundația Comunitară București.”

ING Bank nu spune ca trebuie sa existe sume minime pentru donatiile care pot fi facute de catre oameni, deci fiecare poate dona oricat doreste, iar in final orice suma este de folos. Chiar daca sumele sunt mici, atunci cand doneaza foarte multa lume, se aduna fonduri substantiale, astfel ca apelul pe care il face ING Bank este unul care ar trebui sa fie avut in vedere de catre multi oameni care au capacitatea de a dona bani pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus.

ING Bank nu este singura companie, sau entitate, care indeamna la donatii in momentul de fata, mai toate companiile mari o fac, astfel ca in final voi decideti cum sustineti lupta impotriva Coronavirus.