Vodafone Romania: CEREA pentru Clienti in Lupta cu COVID-19

Vodafone Romania le cere ajutorul tuturor clientilor din Romania, dar si tuturor romanilor, in lupta impotriva COVID-19, iata ce poti face pentru a o sustine.

Vodafone Romania covid-19

Vodafone Romania a publicat astazi un mesaj foarte important pentru clienti, si le cere ajutorul in lupta impotriva COVID-19, spunandu-ne si cum ne putem implica pentru a contribui la sustinerea sa. Vodafone Romania le cere clientilor si chiar tuturor romanilor sa instaleze in telefoane aplicatia DreamLab, care foloseste puterea de procesare a telefoanelor lor pentru a efectua calcule complexe necesare pentru a se descoperi tratamente si un vaccin pentru COVID-19.

Vodafone Romania, prin fundatia sa, si cercetatorii de la Imperial College London, recomanda folosirea aplicatiei DreamLab pentru a ne dona puterea de procesare a telefoanelor in sustinerea luptei impotriva COVID-19. Aplicatia DreamLab se conecteaza automat la serverele prin care se fac procesarile pentru descoperirea de tratamente impotriva COVID-19 chiar din momentul in care e deschisa, cei de la Vodafone Romania recomandandu-ne sa o lasam deschisa pe telefoane peste noapte.

Vodafone Romania: CEREA pentru Clienti in Lupta cu COVID-19

Vodafone Romania ne cere ajutorul pentru ca milioane peste milioane de telefoane din toata lumea pot creste exponential puterea de procesare pentru calculele complexe necesare descoperirii tratamentelor, grabind finalizarea acestora. Aplicatia DreamLab ramane deschisa peste noapte in telefoanele noastre, si foloseste procesorul, memoria RAM si mediul de stocare pentru a face acele complexe, Vodafone Romania recomandandu-ne sa ne donam telefoanele pentru acest scop nobil.

Vodafone Romania sustine aplicatia DreamLab si pentru ca ea este dezvoltata de catre subsidiara australiana a grupului, iar cu ajutorul sau au fost expediate pana acum descoperiri mari in domeniul medicinei. Multumita acestei aplicatii toti clientii Vodafone Romania pot sustine fara bani, fara a face altceva, lupta impotriva COVID-19, si e recomandabil sa ajutati pentru ca orice ajutor, oricat de mic, ne poate aduce o iesire mai rapida din pandemia care a cuprins lumea.

Vodafone Romania ne recomanda sa descarcam aplicatia DreamLab de aici pentru iPhone, sau de aici pentru telefoanele Android, si sa o lasam deschisa oricand nu folosim telefoanele pentru ca ea sa poata contribui la calculele complexe facute pe milioane de dispozitive.