RCS & RDS: SURPRIZA pentru Clienti, ce Mesaj are pentru Noi

RCS & RDS are o surpriza foarte mare pentru clientii din Romania, iata ce mesaj a publicat astazi grupul de telecomunicatii, si cat de important este.

RCS & RDS maxpak

RCS & RDS a publicat astazi un mesaj surpriza pentru clientii sai din Romania, grupul de telecomunicatii incercand sa tina pasul cu cei de la Telekom, care in aceasta perioada au facut anunturi si lansari “pe banda rulanda”. Acum cei de la RCS & RDS vin cu o surpriza foarte interesanta pentru clientii din tara, si anunta ca acestia se pot bucura de toate canalele HBO, inclusiv HBO Go la pretul de numai 15 LEi pe luna daca activeaza extraoptiunea dedicata acum.

RCS & RDS are de ceva vreme extraoptiuni separate pentru canalele HBO, dar si pachetul MAXPAK, acesta din urma avand cele mai multe canale ale grupului impreuna cu accesul la platforma de streaming video la cerere. RCS & RDS da de inteles ca acum are  un pret promotional pentru acest pachet de canale in oferta sa, iar asta in timp ce alti operatori ofera in abonamentele pentru unele canale acces gratuit la HBO Go pentru abonatii lor din tara.

RCS & RDS: SURPRIZA pentru Clienti, ce Mesaj are pentru Noi

RCS & RDS maxpak hbo

RCS & RDS spune totusi ca in aceasta oferta are 5 canale ale grupului HBO la care se adauga in mod gratuit si HBO Go, deci puteti vedea o varietate de continut daca sunteti cu adevarat interesati. Vorbim despre HBO, HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemax si Cinemax 2 in oferta MAXPAK a celor de la RCS & RDS, iar toate acestea impreuna cu HBO Go costa doar 15 LEI pe luna, o suma foarte mica daca ne uitam ca doar accesul la platforma de streaming costa in mod normal 20 de LEI.

RCS & RDS incearca sa tina pasul cu concurenta, iar asta pentru ca Telekom, de exemplu, ofera HBO si HBO Go in mod gratuit timp de 12 luni pentru unele abonamente de televiziune. Desigur ca RCS & RDS nu poate oferi asa ceva pentru clientii sai, insa vine cu alte oferte cu care spera sa atraga unii dintre oamenii care vor sa-i fie clienti atat pentru serviciile de televiziune, cat si pentru alte servicii pe care le ofera in momentul de fata in toata tara.

RCS & RDS are aceasta oferta pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti intr-adevar interesati sa profitati de ea, ar trebui sa va grabiti si sa o activati inainte sa fie dezactivata in totalitate.