Facebook va extinde perioada de valabilitate pentru stories

Facebook story 3 zile

Facebook pregateste o noua schimbare pentru cei care publica multe stories in cadrul platformei sale, astfel ca in perioada urmatoare va lansa o actualizare care va extinde perioada de valabilitate a povestilor de la 24 de ore la 72 de ore.

Facebook a preluat functia stories de la Snapchat cu multi ani in urma, dupa ce a cumparat Instagram, iar rolul lor era de a crea povesti care sunt valabile pentru doar 24 de ore, dupa care dispar, insa ideea pare sa capete un nou sens, cu o extindere interesanta a perioadei de valabilitate.

Facebook va adauga in interfata aplicatiei pentru telefoane optiunea de a lista un story pentru 3 zile, iar schimbarea e buna pentru cei care nu publica in fiecare zi povesti, sau cei care nu apuca sa vada zilnic povestile tuturor prietenilor din reteaua de socializare.

Facebook nu are deocamdata o data stabilita pentru a lansa aceasta noua functie pentru telefoanele din toata lumea, astfel ca ramane de vazut cand o vom vedea disponibila, si daca ea va mai veni cu alte modificari de la compania americana.

Facebook story 3 zile aplicatie