Telefoanele Huawei: Vestea BUNA la care Sperau Toti Clientii

Telefoanele Huawei au parte de o veste extrem de buna la care sperau toti clientii din intreaga lume, iata ce este pregatit pentru utilizatori.

Telefoanele Huawei risc

Telefoanele Huawei au totusi in 2020 parte si de o veste foarte buna cu privire la o decizie foarte importanta care a fost luata de catre cei de la Huawei, si care va rezolva, chiar daca partial, o problema foarte mare a lor. Mai exact, pentru telefoanele Huawei care au, sau nu au, acces la Google Play Store si serviciile Google, este pregatita lansarea unei aplicatii speciale numita Huawei AppSearch, care va permite instalarea de aplicatii Android de cam oriunde e pe internet.

Telefoanele Huawei care nu au Google Play Store vor avea aceasta aplicatie speciala disponibila pentru a putea instala, din diverse surse, aplicatii ca Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, YouTube, Google Maps, etc. Aplicatia va oferi link-uri de download direct din website-urile dezvoltatorilor acestor aplicatii, acolo unde e cazul, sau din diverse magazine terte de aplicatii pentru Android, iar instalarea in telefoanele Huawei va fi facuta usor.

Telefoanele Huawei: Vestea BUNA la care Sperau Toti Clientii

Telefoanele Huawei vor avea deci acces la aplicatiile pe care oamenii nu le pot instala prin Google Play Store, dar cu riscul ca ele sa fie infectate cu malware, intr-o forma, sau alta. Aici desigur ca intervine marea problema pentru oameni, care vor trebui sa decida daca accepta riscul descarcarii unei aplicatii deja infectate cu malware, sau daca nu o fac, si isi folosesc telefoanele Huawei cu aplicatii mai putine, de care nu au nevoie, asa ca decizia e grea.

Telefoanele Huawei vor avea rezolvata aici doar o parte din problema, nu toata, astfel ca ramane de vazut in ce masura chinezii vor reusi sa ii convinga pe oameni ca solutia lor este cea mai potrivita. Desigur ca asta nu va fi chiar atat de usor din moment ce link-urile de download pentru aplicatiile care vor putea fi instalate in telefoanele Huawei ar putea avea schimbate aplicatiile oricand de catre cei care le gazduiesc, chiar daca Huawei le verifica in prealabil.

Telefoanele Huawei nu vor avea prea curand permisa instalarea Google Play Store in mod oficial, ceea ce este o veste proasta, dar in final poate ca Huawei AppSearch va rezolva macar intr-o anumita masura problemele.