DACIA Logan 3: Ce TREBUIE sa Stie Romanii despre Schimbari

DACIA Logan 3 este pregatita pentru lansare de catre producatorul de la Mioveni, insa iata ce trebuie sa stie romanii cu privire la noua masina din 2021.

DACIA Logan 3 calitate

DACIA Logan 3 este urmatorul model de masina pe care producatorul de la Mioveni il pregateste pentru lansare, iar cele mai recente informatii din presa straina sugereaza ca il vom vedea in 2020. Am vazut deja primele imagini spion cu DACIA Logan 3 prezentate in presa straina pentru ca procesul de testare al acestui model este foarte avansat, iar asta deoarece lansarea sa este foarte aproape, si multumita acestui lucru, am vazut deja cateva dintre noutatile sale.

DACIA Logan 3 va veni cu multe schimbari si noutati, insa nu trebuie sa uitam faptul ca vorbim despre o masina ieftina care nu va schimba extrem de mult ceea ce stim in momentul de fata despre aceste modele. Chiar daca DACIA Logan 3 va avea un design nou, elemente inlocuite la interior, si alte schimbari mari, nu trebuie uitat faptul ca la baza masina este una ieftina, care nu va avea componente si elemente premium, asa cum vedem in multe dintre masinile concurente.

DACIA Logan 3: Ce TREBUIE sa Stie Romanii despre Schimbari

DACIA Logan 3 va fi gandita pentru a nu depasi cu mult pretul pe care actualele modele il au, iar asta pentru ca e greu de crezut ca pretul va ramane complet neschimbat. Sunt prea multe schimbari anuntate pentru DACIA Logan 3 in momentul de fata incat pretul sa nu fie modificat, dar nu trebuie sa ne imaginam ca e posibil sa oferi mai multa calitate la aproximativ acelasi pret, deci trebuie sa existe asteptari foarte conservatoare vis-a-vis de ea.

DACIA Logan 3 va fi o masina foarte interesanta, cu siguranta va veni cu unele noutati, in timp ce altele vor fi optionale, asa cum am vazut inclusiv in modelele mai noi ale Duster din 2020. Pentru DACIA Logan 3 ma astept sa vad multe dintre noutatile pe care le vedem la Duster si unele modele Renault, dar e putin probabil ca elementele importante sa fie oferite la pretul standard, si sa fie nevoie de achizitionarea lor ca rextraoptiuni.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata in cadrul salonului auto de la Paris din luna octombrie a acestui an, si ar putea fi pusa in vanzare in prima parte a anului 2021, dar deocamdata nimic nu e sigur.