GTA 5: Suma MARE Oferita CADOU de Rockstar pentru Jucatori

GTA 5 cadou

GTA 5 are anuntat astazi un cadou extrem de important pe care cei de la Rockstar Games il ofera pentru toti jucatorii din intreaga lume, si e ceva ce am mai avut disponibil inclusiv in cursul lunii aprilie, adica 500.000 de dolari gratuiti oferiti de catre companie.

GTA 5 a avut inclusiv in aprilie oferita cadou suma de 500.000 de dolari pentru cei care se logheaza in loc, iar acelasi lucru se intampla inclusiv in luna mai, si daca bugul de luna trecuta va ramane, atunci e posibil sa primiti suma chiar de mai multe ori.

GTA 5 are deasemenea disponibile reduceri de 40% pentru armele cu laser in aceasta perioada, extraterestrii invadand jocul, iar cei de la Rockstar vor sa le ofere jucatorilor si mai multe motive sa intre in cel mai nou trend care a cuprins lumea virtuala.

GTA 5 ofera deasemenea si de 3 ori mai multi bani pentru bataliile cu alti competitori in afaceri, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru punctele pe care le primim, astfel ca avem parte de o serie de surprize foarte bune pentru toti cei care sunt activi luna aceasta in joc.

“Începând cu 1 mai, jucați GTA Online de-a lungul lunii mai pentru un cadou unic de 500.000 USD. GTA $ va fi trimis automat în contul dvs. bancar Maze în termen de șapte zile. Între timp, extratereștrii îi folosesc ca arme mortale. Indiferent dacă intenționați să le utilizați pentru a încânta sau terifia, veți fi bucuros să aflați că există reduceri la ofertă pentru o gamă de arme bazate pe laser, cum ar fi 40% din reducerea Up-N-Atomizer, Unholy Hellbringer și Widowmaker.”

GTA 5 are aceste surprize din luna mai disponibile pentru a tine oamenii ocupati cand stau in case in aceasta perioada, iar decizia de a le oferi este una extrem de buna, astfel ca ne vom putea bucura de toate aceste noutati mari chiar acum.