DACIA Logan 3: Echiparea de VIS pentru un Model din Romania

DACIA Logan 3 ar putea bucura foarte multi romani daca ar avea o echipare la care unii doar viseaza la u model romanesc, dar care probabil nu va ajunge curand.

DACIA Logan 3 radar

DACIA Logan 3 este asteptata anul viitor de catre foarte multi clienti din Romania, si nu numai, iar pentru ea sunt pregatite foarte multe noutati extrem de interesante, unele dintre ele fiind cunoscute. Separat de ceea ce stim, si ceea ce este asteptat, pentru DACIA Logan 3 nu va ajunge ceva ce unele masini de la Renault au deja, si ceva care ar face modelele mult mai utile pentru europeni, nu pentru romani, deoarece aici ar fi partial inutile.

DACIA Logan 3 nu va avea integrate sisteme care sa permita ghidarea automata a masinii intre benzile de circulatie, dar si reglarea vitezei de deplasare, si franarea automata, fara ca soferul sa faca altceva decat sa observe masina. Multe modele de masini au sisteme de acest gen de ani de zile, si daca ati condus o masina care se conduce singura, stiti ca pe autostrada asa ceva este extraordinar de util, dar pentru DACIA Logan 3 la asta doar putem visa.

DACIA Logan 3: Echiparea de VIS pentru un Model din Romania

DACIA Logan 3 nu va avea nici macar un sistem care sa regleze viteza de circulatie in functie de masina din fata ei, sistem care mi se pare pe autostrada ceva care poate fi de mare ajutor. Chiar si in afara autostrazilor sistemele de acest gen te scutesc din a sta constant cu picioarele pe pedale, masina adaptandu-si viteza in raport cu cea din fata in functie de distanta, iar in afara autostrazilor sunt mult care conduc cu viteze neregulate, dar, din nou, in DACIA Logan 3 asta ramane doar un vis.

DACIA Logan 3 nu va avea un radar care sa poata detecta drumul din fata sa, nu va putea tine ritmul cu masinile care se deplaseaza in fata sa, sau cel putin nu in versiunea lansata initial. Nu ar fi imposibil ca intr-o versiune facelift sa fie integrat macar sistemul care controleaza viteza de deplasare, iar asta pentru ca Renault foloseste deja tehologia de ceva vreme, iar pentru DACIA Logan 3 acest sistem ar fi unul optional, scump, dar foarte util la drumuri lungi.

DACIA Logan 3 va veni cu alte “inovatii”, precum Keyless Go si Keyless entry, “inovatii” vechi de vreun deceniu, dar cum noi suntem mai mereu in urma tuturor, asta era de asteptat.