Fortnite: Anuntul ce a Luat pe Toata Lumea prin Surprindere

Fortnite activi

Fortnite are parte de un anunt foarte important care a luat foarte multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca a stabilit un record important pe care putini il credeau posibil, insa pandemia de Coronavirus a avut si un efect bun asupra celor de la Epic Games.

Fortnite a ajuns la 350 de milioane de utilizatori activi simultan in cadrul jocului, o premiera pe care probabil ca putini se asteptau sa o vada, insa iata ca intr-un final s-a intamplat si acest lucru, si e interesant la ce cifra s-a ajuns din acest punct de vedere.

Fortnite a adunat 3.2 miliarde de ore jucate pe serverele Epic Games in aprilie, deci fiecare jucator a fost prezent in medie cam 9.5 ore in aceasta perioada, dar era de asteptat ca un numar mare de ore jucate sa fie anuntat din moment ce multi jucatori au stat in case.

Fortnite a avut anuntati 250 de milioane de jucatori activi in platforma in martie 2019, deci vorbim despre o crestere de 100 de milioane de jucatori intr-o perioada de doar un an de zile, ceea ce arata ca titlul inca este extrem de popular.

Fortnite a avut lansate si foarte multe noutati in aceasta perioada, si va avea in continuare lansate altele, dar ramane de vazut in ce masura numarul va mai creste din moment ce s-a ajuns deja la o cifra foarte mare de utilizatori care sunt activi in platforma.