Telekom: Anuntul SURPRIZA pentru Romani, Ce face pe 8 Mai

Telekom a facut un anunt surpriza pentru toti romanii, iata ce va face operatorul de telecomunicatii in data de 8 mai pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii.

Telekom club

Telekom vine cu un anunt surpriza pentru toti romanii, nu doar clientii sai, iar asta pentru ca pe data de 8 mai a pregatit ceva exclusiv pentru oamenii care atunci cand stau acasa vor sa mai asculte si putina muzica. In aceasta idee, cei de la Telekom au anuntat Digital Clubnight, o colaborare pe care o face impreuna cu cei de la clubul Expirat, la o saptamana dupa cea avuta pentru data de 1 mai, cand au avut pentru romani cateva sesiuni de mixare in timp real.

Telekom are de aceasta data un eveniment special Electronic Beats, adica o serie de reprezentantii live ale catorva DJ cunoscuti in Romania, totul pentru nostalgicii serilor de club. Vorbi despre reprezentantii live care vor fi prezentate de catre Dialog Pivotal si 6 set-uri de la D. Rusu, Black Rhino Music showcase, Chlorys, Bogman, Platforma Wolff Soundsystem si Dragos Ilici, unii dintre ei avand un numar destul de mare de fani in multe zone din Romania.

Telekom: Anuntul SURPRIZA pentru Romani, Ce face pe 8 Mai

Telekom club night

Telekom organizeaza aceste reprezentantii live in timp ce Vodafone a decis sa faca spectacole cu actori, si diversi alti artisti, dar nu doar atat, asa ca aici vedem ceva diferit, in ton cu ceea ce a mai facut grupul. Telekom organiza in fiecare an Electronic Beats pentru romani, dar cum anul acesta nu poate face acest lucru, a decis ca deocamdata sa sustina aceasta sera “de club” pentru cei care in aceasta perioada nu pot sa ajunga intr-o asemenea locatie pentru a se distra.

“Începem weekendul mai devreme și mai bine. Vineri, 8 mai, de la 16:30, fii gata pentru prima ediție Digital Clubnight. O colaborare Expirat x Telekom Electronic Beats, evenimentul îți aduce acasă discuțiile live prezentate de Dialog Pivotal și 6 DJ set-uri care te vor face să simți că este vineri seară: D. Rusu, Black Rhino Music showcase, Chlorys, Bogman, Platforma Wolff Soundsystem și Dragos Ilici.”

Telekom va transmite in direct pe Facebook toate aceste reprezentatii pentru toti romanii care sunt dornici sa le urmareasca, astfel ca le veti putea vedea, indiferent daca sunteti clienti, sau nu. Telekom organizeaza pe pagina sa de Facebook diverse evenimente de ceva vreme, iar acum vedem din nou ceva facut spre beneficiul romanilor, astfel ca maine incepand cu ora 16:30 veti avea ocazia sa va ascultati DJ-ii favoriti in reprezentantii live.

Telekom va mai avea probabil alte surprize pregatite si in perioada urmatoare, mai ales ca nu se vor redeschide prea curand cluburile din cauza pericolului epidemiologic pe care il reprezinta.