GTA 6: Dezvaluirea SPECIALA Ascunsa de Rockstar in GTA 5

GTA 6 timp

GTA 6 ar avea una dintre locatiile importante, si perioadele de timp pentru desfasurarea actiunii, dezvaluite chiar de catre GTA 5, si de ceva ce a fost inclus de catre Rockstar Games pentru jucatorii care analizeaza cu foarte mare atentie tot ceea ce le este pus la dispozitie de catre compania americana.

GTA 6 are dezvaluit faptul ca Vice City este una dintre locatiile in care urmeaza sa se desfasoare actiunea sa, insa in perioada anilor 1980 din SUA, iar asta inseamna ca vom vedea masini, cladiri, si nu numai, gandite special pentru acea perioada.

GTA 6 are aceasta informatie ascunsa intr-un website care poate fi accesat prin dispozitivele electronice care exista in joc in momentul de fata, acestea dezvaluind secretul pe care Rockstar l-a ascuns destul de bine pentru cei care sunt foarte interesati de ceea ce se intampla in joc.

GTA 6 cu actiunea desfasurata in Vice City nu ar fi tocmai ceva neobisnuit, iar ast apentru ca multa lume se astepta sa vada ca acest oras va ramane in continuare in centrul atentiei, chiar daca pana acum nu s-a zvonit nimic in legatura cu perioada de timp care va fi folosita.

GTA 6 ar putea fi extrem de interesant daca lucrurile se vor desfasura in acea perioada, iar asta pentru ca pot fi facute foarte multe legaturi cu marile carteluri de droguri din America de Sud, unde se zvoneste ca va trebui sa facem unele misiuni.