Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT Asteptat de Multi Clienti

Raiffeisen Bank a facut astazi un anunt foarte important care era asteptat de ceva vreme de catre multi dintre clientii sai din Romania, iata mesajul.

Raiffeisen Bank redeschidere

Raiffeisen Bank a facut un anunt pe care unii dintre clientii sai din Romania il asteptau de ceva timp, iar asta pentru ca el aduce o schimbare foarte buna pentru cei care aveau nevoie de ajutor in aceasta perioada. Raiffeisen Bank a anuntat ca incepand cu data de 25 mai a redeschis nu mai putin de 21 de sucursale ale sale din tara, acestea fiind inchise in starea de urgenta, iar in starea de alerta a fost nevoie de 10 zile pentru ca activitatea sa fie reluata.

Raiffeisen Bank si-a inchis foarte multe sucursale din Romania in starea de urgenta din cauza reglementarilor impuse de catre autoritati, lucru la care nu prea avea ce sa spuna. Acum ca starea de alerta mai relaxeaza lucrurile, Raiffeisen Bank a decis sa redeschida o serie de sucursale pentru ca macar unii dintre clienti sa nu mai fie nevoiti sa sune la telefon pentru a cere ajutor, sau sa nu astepte dupa email-uri de la angajatii sai, ceea ce e o veste buna.

Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT Asteptat de Multi Clienti

Raiffeisen Bank nu a listat si numele agentiilor decat pe website-ul sau, acolo unde sunt listate toate agentiile sale din Romania, impreuna cu programul complet in baza caruia functioneaza in mod normal. Raiffeisen Bank a anuntat ca toate aceste sucursale isi vor relua functionarea obisnuita in baza programului pe care l-au avut anterior, insa desigur ca e necesar sa verificati pe website-ul sau toate detaliile cu privire la orele intre care le puteti vizita.

“Începând de astăzi, 25 mai, 21 de sucursale Raiffeisen Bank își reiau activitatea conform orarului standard de lucru cu publicul. Lista completă a sucursalelor Raiffeisen Bank, cu detalierea programului de lucru, este disponibilă pe site-ul nostru.”

Raiffeisen Bank a implementat deasemenea si masuri de siguranta in agentiile sale din toata tara, ele fiind impuse de catre autoritati in baza planului pentru protejarea de infectare cu noul Coronavirus. Asta inseamna ca e nevoie sa purtati masca, sa va dezinfectati, sa asteptati civilizat la coada, la distanta de cei din jur, adica tot ceea ce se intampla nu doar la Raiffeisen Bank, ci si la alte banci din Romania, asa cum este normal intr-o tara civilizata.

Raiffeisen Bank ar putea decide sa deschida si alte sucursale din Romania in viitorul nu foarte indepartat, dar ramane de vazut ce anume urmeaza sa anunte in perioada urmatoare.