Samsung GALAXY NOTE 20: Lansare mai DEVREME decat Credeam

Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa fie lansat mult mai devreme decat credeam, iata cand este asteptata aparitia noii serii importante de telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 20 august

Samsung GALAXY NOTE 20, impreuna cu alte produse importante de la cei de la Samsung, urmeaza sa fie lansat mult mai devreme decat credeam, ceea ce pana la urma nu este o veste chiar atat de rea. Samsung GALAXY NOTE 20 va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc exclusiv online, ceea ce stiam deja de ceva vreme, insa se pare ca distributia in magazine nu va avea loc dupa ce Android 11 va fi lansat, ci inainte ca sistemul de operare sa fie distribuit.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar urma sa fie prezentat online in cadrul unui eveniment care ar putea avea loc in jurul datei de 5 august, deic lansarea in magazine ar urma sa aiba loc pana la final de luna. Decizia de a face lansarea Samsung GALAXY NOTE 20 atat de devreme ar putea avea la baza dorinta celor de la Samsung de a-si creste vanzarile in aceasta perioada in care lumea nu prea cumpara telefoane mobile, iar piata smartphone a inregistrat un declin substantial.

Samsung GALAXY NOTE 20: Lansare mai DEVREME decat Credeam

Samsung GALAXY NOTE 20 august lansare

Samsung GALAXY NOTE 20 ar urma sa fie prezentat impreuna cu mai multe modele de produse de la Samsung, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, lista fiind una neasteptat de mare. Samsung Galaxy Note 20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+, Galaxy Watch 2 sunt toate produsele care ar urma sa isi faca aparitia in conferinta online a Samsung, si vorbim despre o lansare cu multe produse noi.

Samsung GALAXY NOTE 20 si Samsung GALAXY NOTE 20 Ultra vor fi varfurile de gama pe care coreenii le pregatesc pentru vanzare in lumea intreaga, iar ele vor veni cu foarte multe noutati din GALAXY S20. Chiar daca vom vedea o reciclare a multor componente din seria S20 in seria Samsung GALAXY NOTE 20, asta nu inseamna ca si preturile vor scadea, ba din contra, e de astepat ca acestea sa creasca, ceea ce nu va bucura multa lume.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar trebui sa fie pus in vanzare in cu Android 10, avand in vedere ca Android 11 are prezentarea amanata deja de 2 ori, deci procesul de testare beta va fi extins pana prin septembrie, cel mai probabil.