Samsung GALAXY S30: Vestea cea mai BUNA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S30 are parte de o veste foarte buna anuntata astazi, iata ce urmeaza sa fie facut pentru noul model de telefon al companiei chinezesti.

Samsung GALAXY S30 china

Samsung GALAXY S30 are astazi parte de o veste extrem de buna care ne asigura de faptul ca noul model de telefon va avea componentele de top pe care le asteapta toata lumea. Mai exact, cei de la Samsung au intentionat sa foloseasca in Samsung GALAXY S30 ecrane fabricate de catre o companie chinezeasca, in locul celor fabricate de catre propria divizie ce produce ecrane pentru diverse tipuri de produse electronice, de la telefoane la televizoare.

Samsung GALAXY S30 nu va avea ecrane produse de catre chinezii de la BOE, conform unor informatii venite de la presa din Coreea de Sud, iar asta pentru ca acele componete nu sunt suficient de bune. Samsung a testat calitatea ecranelor fabricate de catre chinezii de la BOE, si a ajuns la concluzia ca ele nu sunt suficient de bune pentru a fi folosite in seria Samsung GALAXY S30, ceea ce este o veste foarte buna, pentru ca vor fi folosite cele ale coreenilor.

Samsung GALAXY S30: Vestea cea mai BUNA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S30 cu ecrane de la BOE ar fi putut fi o catastrofa totala, mai ales ca este cunoscut faptul ca aceasta companie nu face ecrane de calitate pentru telefoane mobile. Si cei de la Apple au testat in repetate randuri ecranele fabricate de catre BOE, si au ajuns la concluzia ca ele nu sunt suficient de bune pentru a fi folosite in iPhone, iar acum Samsung a ajuns la aceeasi concluzie pentru Samsung GALAXY S30, deci ramane ca doar companiile chinezesti sa le foloseasca.

“Potrivit industriei in data de 10, BOE nu a reușit să treacă testul de calitate al Samsung Electronics. S-a raportat că Samsung Electronics a trimis o cerere de cotație pentru ecrane ce urmau sa fie folosite in seria Galaxy S care va fi lansată anul viitor. În mod normal, după testul de calitate și testul de producție în masă, panoul poate fi montat pe produsul clientului. BOE nu a putut să treacă pragul primei etape.”

Samsung GALAXY S30 va avea un ecran superior celui folosit in seria S20, acest lucru fiind cat se poate de sigur, iar aici vorbim atat despre calitatea imaginilor oferite, cat si despre rata de refresh. In fiecare an cei de la Samsung imbunatatesc ecranele pe care le folosesc in propriile modele de telefoane mobile, iar in Samsung GALAXY S30 ne putem astepta ca expertii sa anunte noi recorduri in ceea ce priveste performantele ecranelor, asa cum au facut anual.

Samsung GALAXY S30 este un telefon pregatit pentru lansare in prima parte a anului 2021, cel mai probabil in martie, dupa o prezentare facuta in cursul lunii februarie, asa cum se intampla in fiecare an.