Windows 10: Microsoft ne Arata o Mare SCHIMBARE pentru PC

Windows 10 are prezentata una dintre marile noi schimbari pregatite de catre compania Microsoft pentru toate PC-urile, iata de ce ne vom putea bucura.

Windows 10 meniul

Windows 10 urmeaza sa aiba o foarte mare schimbare pentru o componenta centrala facuta de catre cei de la Microsoft, si vorbim despre o modificare ce va ajuta la imbunatatirea majora a experientei de folosire a PC-urilor. Cei de la Microsoft vor sa schimbe intr-o foarte mare masura felul in care arata noul Start Menu pentru Windows 10, iar asta pentru ca lumea s-a cam plans ca exista unele lucruri complet inutile pe acolo.

Windows 10 are prezentata in imaginea de mai jos felul in care arata noul Start Menu pentru viitoarea versiune a sistemului de operare, ea fiind publicata de catre cei de la Microsoft, insa calitatea nu e tocmai grozava. In ciuda acestui lucru, in acest Start Menu pentru Windows 10 putem vedea ca Live Tile-urile au fost dezactivate complet de catre cei de la Microsoft, iar asta indeplineste una dintre marile cerinte facute de catre utilizatori pentru cei din Redmond.

Windows 10: Microsoft ne Arata o Mare SCHIMBARE pentru PC

Windows 10 meniul pornire

Windows 10 are prezentata in aceasta imagine si schimbarea facuta pentru a aduce mai mult din acel design fluent pe care Microsoft il tot promoveaza de ceva vreme, iar asta pentru a face si experienta vizuala una cat mai buna pentru utilizatori. Cei de la Microsoft au publicat pe pagina lor de Facebook mai multe imagini cu schimari pregatite pentru Windows 10 in momentul de fata, si toate au la baza noul design fluent de care compania e atat de mandra.

Windows 10 meniul start

Windows 10 va avea unele dintre aceste modificari, inclusiv noul Start Menu, pregatite pentru a fi lansate undeva prin toamna acestui an, cel mai probabil prin octombrie, daca actualizarea de atunci va fi 100% pregatita. Microsoft a spus ca pentru acel update nu va avea foarte multe schimbari pregatite pentru Windows 10, insa chiar si aceasta care vizeaza noul Start Menu este una foarte buna de care se va putea bucura oricine dupa lansare.

Windows 10 are in lucru foarte multe schimbari bune, cei de la Microsoft dorind sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta de utilizare posibila, insa acest lucru nu e foarte usor de oferit, si trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie disponibil.