Guvernul Romaniei: Vestea proasta pentru romanii care asteapta masti gratuite

Guvernul Romaniei Vestea proasta masti gratuite

Guvernul Romaniei, prin primul-ministru, Ludovic Orban, vine cu o veste proasta pentru cei 2.3 milioane de romani care asteptau 115 milioan de masti de protectie gratuite in luna iunie, iar asta pentru ca ele nu vor veni chiar atat de rapid preucm credeam.

Guvernul Romaniei are licitatia de achizitie a acestor masti contestata, astfel ca ele nu vor fi livrate decat dupa ce acea contestatie este judecata, si totul s-ar putea intinde pana prin august, deci oamenii raman fara mastile de care aveau nevoie.

“Solicit Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor să soluţioneze cu celeritate, să nu aştepte cele 20 de zile, ci să acorde o prioritate absolută soluţionării acestei contestaţii. Din punctul meu de vedere, contestaţia nu este întemeiată.

Măştile au fost achiziţionate în funcţie de preţ, care e un preţ de 68 de bani, 0,68 de lei, iar al doilea criteriu a fost termenul de livrare, care termen de livrare convenit a fost de şapte zile. Compania care contestă nu şi-a arătat capacitatea de a livra în cadrul termenului care a fost stabilit în documentaţia de licitaţie. Mi se pare o contestaţie ca să ne pună beţe-n roate”

Declarații de presă susținute de premierul Ludovic Orban la Uzina ALRO Slatina#LudovicOrban #ALROSlatina

Publicată de Guvernul României pe Marţi, 30 iunie 2020