Huawei: Anuntul FARA PRECEDENT care a Uluit Intreaga Lume

Huawei este in centrul unui anunt fara precedent care a uluit intreaga lume, iata ce realizare uriasa are compania, si cat de mult conteaza ea in final.

Huawei principal

Huawei este in centrul unui anunt fara precedent care a uluit intreaga lume, unui care ne arata ca nu totul este asa cum pare, si ca in momentul de fata, compania se afla intr-o situatie mult mai buna decat credeam. Conform celor de la Counterpoint, care ar fi distribuit un studiu privind vanzarile de telefoane la nivel global in luna mai, Huawei ar fi ramas in fruntea producatorilor, peste Samsung.

Huawei ar fi inregistrat o cota globala pe piata smartphone care ar fi de 19.7%, fata de 19.6%, cat a inregistrat compania Samsung, diferenta dintre cele doua companii fiind infima. Apple este pozitionata pe locul al treilea, la o distanta de pest 6 puncte procentuale de Huawei si Samsung, diferenta fiind foarte mare, dar asta nu e tocmai ceva neobisnuit, pentru ca americanii au fost intotdeuana cu mult in urma concurentei in vanzari, exceptand sezonul de iarna.

Huawei: Anuntul FARA PRECEDENT care a Uluit Intreaga Lume

Huawei principal vanzator
FOTO: Counterpoint

Huawei ar reusi sa dea o lovitura extrem de importanta administratiei prezidentiale din SUA daca ar fi clasata pe locul 1 in topul producatorilor de telefoane mobile pentru T2 2020. Huawei are deja doua luni in care a fost plasata inaintea Samsung in vanzarile de telefoane, adica aprilie si mai, iar daca in iunie se va intampla acelasi lucru, atunci e clar ca in tot T2 2020 a fost cel mai mare vanzator de telefoane din intreaga lume, o premiera pentru companie.

Huawei reuseste toate acestea intr-un context in care administratia prezidentiala din SUA i-a impus sanctiuni foarte drastice prin care a incercat sa ii afecteze substnatial activitatea. In realitate, se pare ca acest lucru nu a afectat in vreun fel vanzarile companiei Huawei, iar lucrurile stau chiar mai bine decat credea toata lumea, ceea ce ne arata ca efectul sanctiunilor impuse de catre SUA este nul, chiar si fara aplicatii si servicii Google in telefoanele chinezilor.

Huawei ar putea avea sansa de a arata lumii intregi ca exista posibilitatea de a vinde telefoane chiar si atunci cand cea mai mare putere a lumii incearca sa “iti puna bete in roate”, si ca poti deveni numarul 1 in aceste conditii.