RCS & RDS: Vestea GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti Romani

RCS & RDS are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce beneficiu foarte mare au disponibil de la compania romaneasca.

RCS & RDS rezolvarea

RCS & RDS este un operator cu multe milioane de clienti in Romania in momentul de fata, iar pentru multi dintre ei a venit in 2020 o veste foarte buna care rezolva o problema mare a companiei. Vorbesc aici despre faptul ca RCS & RDS a investit foarte mult intr-o infrastructura 2G in toata Romania care a rezolvat problema pe care o avea pe partea de telefonie mobila cu semnalul in anumite zone, in special in interiorul cladirilor, una de care s-au plans oamenii.

RCS & RDS a facut investitii mari pentru a crea si extinde acoperirea pentru reteaua sa 2G in foarte multe zone din Romania, iar in momentul de fata reteaua acopera aproape tot ceea ce era acoperir de retelele 3G si 4G. Exista unele zone in care RCS & RDS are mai multa acoperire cu aceasta noua retea 2G in comparatie cu celelalte, iar asta aduce posibilitatea de a beneficia de semnal pentru apelurile telefonice acolo unde existau probleme serioase pana acum.

RCS & RDS: Vestea GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti Romani

RCS & RDS dorea sa cumpere divizia de servicii mobile a celor de la Telekom pentru a-si imbunatati acoperirea 2G in toata tara, dar in final a hotarat sa isi faca propria infrastructura. Decizia aceasta se dovedeste a fi una de bun augur pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca RCS & RDS a facut o infrastructura asa cum a avut nevoie, si a acoperit zonele cu probleme, in loc sa cumpere infrastructura unei alte companii, si eventual sa repare ceea ce trebuia reparat.

RCS & RDS nu a luat decizia aceasta foarte usor, mai mult ca sigur, iar asta pentru ca a fost vorba despre o investitie sustinuta, ea fiind oprita acum o luna de zile, dar dupa ce reteaua a fost extinsa masiv. RCS & RDS a incercat sa acopere cat mai multi oameni cu reteaua sa 2G, iar rezultatele investitiilor ne arata ca lucrurile par sa fi fost gandite cu cap, insa nu trebuie uitat faptul ca reteaua este gandita doar pentru acoperirea pentru apeluri telefonice, internetul avand viteze extrem de mici.

RCS & RDS va continua sa investeasca in retelele sale din toata tara, iar de asta vor beneficia toti clientii din Romania, si ramane de vazut ce fel de anunturi vor mai fi facute in viitor.