Raiffeisen Bank: Noua SURPRIZA pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank are o noua surpriza pe care o anunta pentru romanii din toata tara, iata ce a pregatit banca pentru noi, si cum ne putem bucura chiar acum.

Raiffeisen Bank dabija

Raiffeisen Bank a anuntat o noua surpriza pentru romanii din toata tara, si totul ca parte a initiativei bancii de a aduce pentru romani cele mai bune spectacole de teatru in mediul online. Vorbim despre o noua piesa de teatru pe care cei de la Raiffeisen Bank o au disponibila pentru vizualizare in cadrul website-ului prin care ofera posibilitatea de a urmari unii dintre cei mai buni actori din Romania in timp ce sustin reprezentatii de exceptie pe internet.

Raiffeisen Bank a publicat in cadrul proiectului Stagiunea Virtuala mai multe piese de teatru care pot fi urmarite de catre toti romanii in momentul de fata, iar luna iulie a adus noutati pentru toata lumea. Cei de la Raiffeisen Bank au facut parteneriate cu unii dintre cei mai mari artisti din tara pentru a le putea oferi romanilor acces la piese de teatru care in mod normal ar fi putut fi urmarite doar in cadrul teatrelor din intreaga tara, care sunt inchise.

Raiffeisen Bank: Noua SURPRIZA pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank a anuntat aseara lanarea unui nou spectacol care a fost regizat de catre Alexandru Dajiba, si vorbim despre o reprezentantie de peste o ora pe care o puteti urmari acum. Totul este disponibil pentru a vizualiza prin intermediul website-ului celor de la Raiffeisen Bank, piesa de teatru putand fi vazuta de pe calculatoare, telefoane, tablete, sau de oriunde vreti voi, dar asta e doar inceputul, pentru ca aveti mai multe de vazut acolo.

Ce faci diseară? Noi mergem la teatru 🎭Unde? Pe art.raiffeisen.ro, de la 19:30!Vino și tu să vezi „Păi… despre ce…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 6 iulie 2020

Raiffeisen Bank a inceput acest proiect in cadrul starii de urgenta, si a decis sa continue inclusiv in aceasta perioada pentru ca oamenii nu pot merge la spectacole la teatru, deci trebuie sa se multumeasca doar cu atat. In ciuda acestui lucru, exista foarte multe piese bune de teatru pe care cei de la Raiffeisen Bank le-au publicat, si vor mai veni atelele, asa ca e bine sa urmariti cu atentie tot ceea ce va fi difuzaot acolo de catre banca din Romania.

Raiffeisen Bank este una dintre putinele banci care sustine proiectele de acest gen, si nu se stie pentru ce perioada de timp va mai continua sa aiba reprezentantii de acest gen pentru romani.