Netflix: Schimbarea IMPORTANTA la care NU te-ai fi Asteptat

Netflix face o schimbare foarte importanta la care nu te-ai fi asteptat pana in momentul de fata, iata ce va fi ofert pentru toata lumea in curand.

Netflix pauza

Netflix vrea sa faca o schimbare importanta pentru abonatii sai din intreaga lume, si putini oameni s-ar fi asteptat sa aiba parte de o asemenea noutate oferita de catre platforma de streaming video la cerere. Cu 183 de milioane de abonati in intreaga lume, cei de la Netflix incearca sa gaseasca metode prin care sa nu ii piarda complet pe cei care au in momentul de fata un abonament activ, dar nu vor sa mai plateasca pentru el, din diverse motive.

Netflix ar intentiona sa lanseze un nou tip de abonament pentru abonatii sai din toata lumea, acesta urmand a permite suspendarea platii lunare pentru o perioada de pana la 10 luni de zile. Masura este menita sa-i ajute pe oameni sa evite pierderea istoricului de vizualizare din cadrul platformei Netflix daca decid sa suspende abonamentul pentru o anumita perioada de timp, dar si sa fie obligati sa reintroduca toate datele de plata in momentul in care repornesc abonamentul.

Netflix: Schimbarea IMPORTANTA la care NU te-ai fi Asteptat

Netflix a introdus aceasta optiune deja in conturile unora dintre abonatii care sunt activi acum in cadrul platformei, atfel ca unii pot incerca deja sa profite de sistem, desigur daca vor sa renunte la abonament. Netflix va salva si alte date importante pentru modul in care recomanda filme si seriale pentru cei care se uita in mod constant la continutul din platforma, astfel ca vorbim despre un sistem destul de complex pe care l-a pus la punct.

Netflix avea nevoie de o asemenea functionalitate din moment ce exista oameni care obisnuiesc sa renunte la abonamente pentru anumite perioade de timp, si apoi revin asupra deciziei. Ideea in sine este una buna, si ma mult ca sigur vor fi oameni care vor aprecia modul in care compania Netflix a gandit totul, insa momentan lucrurile sunt doar testate de catre platforma, fara a se sti cand anume va fi lansata functionalitatea in forma finala.

Netflix va oferi noua functie pentru toata lumea in momentul in care ea va fi 100% pregatita, astfel ca ramane doar sa asteptam pana in momentul in care totul va fi pus la punct pentru a fi oferit in mod oficial.