ING Bank: Anuntul SURPRIZA cu Privire la Romanii din Tara

ING Bank a facut astazi un anunt surpriza cu privire la romanii din tara noastra, iata ce mesaj vine de la banca, si ce dezvaluie pentru noi toti.

ing bank vacante

ING Bank continua s vina cu informatii importante cu privire la felul in care romanii sunt afectati de ceea ce s-a intamplat in ultimele luni la nivel global, si vorbim despre detalii foarte interesante dezvaluite. Mai exact, cei de la ING Bank au dezvaluit felul in care au avut romanii afectate vacantele de pandemia de Coronavirus, banca din tara noastra dezvaluind cam cata lume a decis sa renunte la vacanta, si cata va continua sa o faca in aceste conditi.

ING Bank spune ca 33% dintre romanii care aveau planuri de vacanta le-au anulat deja din cauza pandemiei de Coronavirus, sau intentioneaza sa le anuleze in perioada urmatoare. In contrast, 11% au planuri de vacanta, insa nu intentioneaza sa le anuleze, si din acest procent vin multi dintre cei confirmati in ultima perioada cu noul Coronavirus pentru ca isi fac testele necesare pentru a pleca in strainatate in tarile care le impun sa aiba unul facut.

ING Bank: Anuntul SURPRIZA cu Privire la Romanii din Tara

ING Bank spune deasemenea ca 27% dintre romani nu aveau planuri de vacanta, si nici nu isi vor face prea curand, ceea ce e destul de normal daca ne gandim ca lucrurile nu se indreapta. Pe de alta parte, 6% dintre romani nu aveau planuri de vacanta, insa spera sa isi faca in curand, dar asta numai daca vor si putea pleca din tara, in momentul de fata existand restrictii pentru romani in foarte multe tari europene importante, din pacate.

Planurile de vacanță au suferit multe modificări, mai ales de la începutul verii. Un studiu ING ne arată că doar 11%…

Publicată de ING Romania pe Joi, 23 iulie 2020

ING Bank spune in final ca 22% dintre romani nu sunt afectati de ceea ce se intampla pentru ca nu obisnuiesc sa isi faca vacantele in strainatate, ci in Romania, deci nu au de ce sa-si bata capul cu altceva. Realitatea este ca multi romani sunt obligati sa aleaga vacantele in Romania, in timp ce altii o fac de buna voie, insa cei de la ING Bank vorbesc in acest studiu doar despre cei care doreau sa plece in strainatate, inca vor, sau au renuntat la idee.

ING Bank a publicat in ultima perioada o serie de studii foarte interesante care ne arata ce fel de intentii au romanii, si inca exista destul de multi care vor sa evadeze din tara noastra.