DACIA Duster: Problema SERIOASA, Ce se Intampla in Romania

DACIA Duster are parte de o problema serioasa care ar putea afecta intreaga fabrica a producatorului de la Mioveni, iata ce se intampla in Romania.

DACIA Duster coronavirus

DACIA Duster este una dintre cele mai bine vandute modele de masini pe care producatorul de la Mioveni le produce in momentul de fata, insa din pacate, e posibil ca productia sa fie serios afectata. Judetul Arges are un nivel foarte mare de infectari in ultima perioada, o localitate de acolo fiind carantinata, iar altele 12 sunt in monitorizare pentru carantinare, printre ele fiind si Mioveni, orasul in care DACIA Duster, impreuna cu alte modele, este produs de catre DACIA.

DACIA Duster are o linie de productie foarte mare la Mioveni, insa din pacate la nivel de fabrica au fost confirmati primii angajati care sunt infectati cu noul Coronavirus, insa e improbabil ca infectarile sa se fi produs acolo. Nu se stie la care dintre liniile de productie pentru DACIA Duster, Logan, Sandero, etc, lucreaza acestia, sau daca nu lucreaza la vreo linie de productie, nici macar cati sunt infectati, DACIA doar confirmand problema, fara a da si detalii clare.

DACIA Duster: Problema SERIOASA, Ce se Intampla in Romania

DACIA Duster ar urma sa aiba un model facelift lansat de catre producatorul roman undeva in cursul anului viitor, fara a se sti deocamdata cand anume este programata lansarea. Daca totusi productia va fi intrerupta din cauza unui numar mare de angajati care au Coronavirus, atunci e foarte posibil ca lucrurile sa se complice foarte mult, iar lansarea unui nou model al DACIA Duster sa nu aiba loc atat de rapid, ceea ce e valabil si pentru alte modele pe care producatorul le pregateste.

DACIA Duster este o masina esentiala pentru eforturile companiei de a si creste vanzarile la nivel european in momentul de fata, insa daca pandemia de Coronavirus ii genereaza probleme, atunci lucrurile se complca. Nu este exclus ca productia la DACIA Duster, Logan, Sandero, sau alte modele, sa fie oprita daca angajatii se infecteaza in nuamr mare si orasul intra in carantina, iar asta ar fi un dezastru pentru companie, dar si angajati, care si-ar putea pierde locurile de munca.

DACIA Duster este marea speranta a celor de la DACIA pentru a-si mentine uzinele in functiune, insa angajatii care nu respecta regulile i-ar putea distruge planurile de relansare.