Fortnite: Prima SURPRIZA MARE pentru Sezonul 4 al Jocului

Fortnite sezon 4

Fortnite este de departe cel mai popular joc online al momentului, iar acest lucru aduce sute de milioane de jucatori in fiecare luna in serverele celor de la Epic Games, si miliarde de dolari in conturi, ceea ce inseamna ca si foarte multe noutati sunt lansate.

Fortnite a avut anuntata acum ceva timp implementarea masinilor pentru jucatorii din intreaga lume, acestea urmand a aduce o experienta complet noua de joc pentru toata lumea, lansarea lor in cadrul titlului trebuind sa aiba loc in data de 21 iulie.

Fortnite a avut amanata lansarea masinilor de catre Epic Games, fara a se da si o posibila data la care ea ar urma sa fie reprogramata, insa am putea sa le vedem incluse in sezonul 4 la care compania americana lucreaza in momentul d fata pentru jucatori.

Fortnite ar putea avea intregul sezon al patrulea centrat in jurul masinilor, ceva ce desigur ca ar aduce o experienta complet noua de joc pentru toata lumea, dar si foarte multe provocari de care s-ar putea bucura jucatorii, si asta desigur ca e o veste excelenta.

Fortnite va avea sezonul al patrulea al jocului lansat undeva in viitor, fara a se cunoaste deocamdata vreo posibila data, asa ca ramane de vazut care vor fi planurile celor de la Epic Games in ceea ce priveste aceste noi tipuri de vehicule pentru joc.